"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 1 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 17/10/2005
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Планът "Баязид-2"


Сред примитива на политическите нрави у нас особено потърпевшо се оказа красивото, но твърде злощастно в тукашните ширини понятие "демокрация ". Петнайсетгодишните усилия на нейните преторианци и гръмки защитници завършиха с блестящото й окарикатуряване. Докато флиртът между БСП, НДСВ и ДПС превръща демокрацията в бездарен фарс, терорът срещу българите в т.нар. смесени райони става все по-арогантен. Джамиите никнат като гъби, а децата на българо-мохамеданите сричат буквите на непонятен за тях и родителите им турски език и с неукрепнала ръчица вписват в тетрадките си поредната диктовка: "Моята родина е България, но най-обичам Турция!"... Цели области в страната, на юг и на север, стават заложници на пълзяща автономия и етнорелигиозно обособяване в угода на чужди великодържавни интереси.У нас
· Червени депутати ругаят министрите си, Станишев мълчи

По света
· 50 000 на протест срещу ЕС в Рим

Коментари
· Вестници на прехода или преходни вестници

Икономика
· Велчев договорил тайно по-скъпо електричество
Искаме ли мешере вместо Конституция
Българите опровергаха Славейков и доказаха, че сме народ, а не мърша

- Г-н Сидеров, днес АТАКА освен политическа партия и телевизионно предаване е и вестник. Защо тази идея се оказа толкова жизнена?
- Защото това е българската идея. Това е идеята за възраждане и въздигане на българското национално самочувствие, това е идеята за отхвърлянето на двойния стандарт спрямо българите, това е идеята за противостоене на геноцида срещу българската нация, това е идеята да върнем България на българите. Тази идея няма как да не е жизнена.