"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 100 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 9/02/2006
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Чистка на следователи в Пазарджик


Ултиматум със срок до утре (петък) е дало Министерството на вътрешните работи на следователите в Пазарджик. Ако до тогава убийците не бъдат разкрити, ще има масови уволнения, се казвало в устната депеша, получена вчера в РДВР- Пазарджик. Всичките 14 следователи, които досега разследваха кървавото убийство на Роси и Хриси, ще бъдат отстранени, съобщи за в. "Атака" отлично информиран източник. Според него от известно време служителите са били под наблюдение от столични шефове, които подготвяли за местата им софийски следователи, вече работещи по случая.


У нас
· Пенсионери готвят масови протести през пролетта
· Арестуваха съучастник на шефа на БЧК

По света
· Всички в ЦРУ на разпит за изтичане на информация
· Националисти правят нова фракция в Европарламента

Коментари
· Само Доброволен отряд може да ни опази

Икономика
· Тръгва пълна финансова ревизия на “Топлофикация” - София
Арлин Антонов, бивш директор на РДВР-Пазарджик: Липсва агентурният апарат на МВР
Ромите имат стадно чувство. Не обичат държавата, но се ползват от благинките є

- Г-н Антонов, зверското убийство на двете момичета потресе всички ни, пълзят различни слухове, полицията не дава информация. Вие, като бивш шеф на НСС...
- Аз, като бивш шеф на РДВР - Пазарджик, ще ви кажа - слухове има всякакви, полицията не излиза с информация заради следствената тайна. А версии винаги ще има, въпросът е какво се прави с версиите. Пазарджик е град на повече от 500 години, създаден от татари, впоследствие заселен с бягащи от потурчването българи, дошли от различни краища на България. Тук те заварват циганите, пристигнали с османското нашествие в края на 13 век.