"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 1011 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 31/01/2009
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Волен Сидеров: Изданията на ДПС започват мръсна война срещу АТАКА


Лъжа е публикацията на турския вестник "Монитор", че АТАКА се разпада и шестима от народните представители на партията са водили разговори с Движение "Напред". Това обяви вчера лидерът на националистите Волен Сидеров по повод клеветнически материал в изданието, контролирано от ДПС.
"Вестниците "Монитор", "Телеграф" и "Политика", както и търновският "Борба", са притежание на групировката на Ирена Кръстева и нейното синче Делян Пеевски. Тези двамата са привидните, външните притежатели на "Нова българска медийна група". Зад тези две личности стоят интересите на ДПС, посочи Сидеров. Чрез изданията Доган стартира кампания на клевети и шантаж преди изборите, смята Сидеров.

 У нас
· Европейските националисти: Да спрем реанимирането на Лисабонския договор и стремежа на Турция към ЕС
· АТАКА-Бургас напусна сесията заради джамията

По света
· Скандал между Ердоган и Перес за нашествието в Газа
· Край на протестите в Гърция, Промахон остава блокиран

Коментари
· Полицията убива арестанти, Миков покрива следите

Икономика
· Частни застрахователи източват парите за здраве
Милен Попов, общински съветник на националистите в Дупница: Парите на Галеви обединиха всички партии в града ни без АТАКА
Ангел Христов и Пламен Галев не могат да се примирят, че проваляме далаверите им
- Г-н Попов, разкажете какво точно се случи в четвъртък сутринта в прякото предаване на бТВ от Дупница?
- Бях поканен от Николай Бареков да взема участие в предаването във връзка със ситуацията в Дупница и задържането на братя Галеви, обвинени в създаване и ръководене на престъпна група и рекет. Отзовах се на поканата и в четвъртък се присъединих към откритото студио на площада в Дупница за участие в предаването. Непосредствено след неговото началото, около в 8 ч., от сградата на общината в града започнаха да излизат хора. Това бяха общински съветници, служители, работници в учебни заведения и детски градини, служители от временната заетост, предимно цигани, и т.н. Все хора, които трябваше да бъдат на работните си места по това време.
Когато Бареков ми даде думата, към мен беше отправена заплаха от човек, който до момента не познавах. Впоследствие разбрах, че това е Александър Кючуков, който ме заплаши с думите: "Това ще бъде последното нещо, което ще кажеш". Николай Бареков и аз приехме заплахата буквално. Тя беше насочена пряко срещу мен и моята сигурност, това е категорично. Продължих участието си в предаването с оглед коректността да се чуе и друга позиция по въпроса с братя Галеви, въпреки условията, при които ми се наложи да го направя. След това имахме заседание на Общинския съвет от 10 ч., на което присъствах. По време на заседанието, около 10,45 ч., ми съобщиха, че пред сградата има полицейски служители, които искат да говорят с мен. При излизането ми разбрах, че униформените желаят да ги придружа до РПУ-то, където да дам обяснение за случката от сутринта.