"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 1015 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 5/02/2009
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Доган натиска ДАНС заради Ирена Кръстева


Ахмед Доган натискал шефа на ДАНС да спре проверката срещу Ирена Кръстева и Делян Пеевски, защото работата задебеляла. Предизвиканата от АТАКА проверка на мръсните пари, с които бяха купени шест вестника и две телевизии от ДПС, събуди диви страсти в сараите на турската мафия. Натискът бил невероятен и служители в ДАНС, работещи по случаят са готови да хвърлят оставки, защото намесата в тяхната работа идвала от най-различни висши среди - прокурорски, съдебни и политически.
Страхът на Доган бил истеричен, защото при успешен завършек на проверката от ДАНС на топло могат да влязат не само пияната мама и дебелият й син, но и фигури, които ще разплетат чорапа с обръчите от фирми. Пропадала и схемата медийната империя на мама и син да се продаде топтан на крупна медийна компания от Турция, с която преговорите вече били напреднали. За парлама пред българската общественост се раздувал слух, че шейх от Оман щял да купува банката, която финансирала сделките на догановите протежета. Всъщност, истинският купувач е автентична турска фирма.
.У нас
· Фермери блокираха границата с Румъния
· АТАКА: Да спасим 132 български семейства от гетото в Столипиново

По света
· Киргизстан закрива US-военна база
· Обама подава ръка на Русия, съкращава ядрените оръжия

Коментари
· Къртиците на Доган изтърбушиха държавата

Икономика
· В Онкологията имат пари само за 6 месеца терапия
Иван Славков: ДПС е камора, която се е впила в България
Турската партия сама ще се закрие, когато окраде всичко

- Г-н Славков, усилено се говори, че ФК "Левски" ще бъде купен с парите на ДПС от Ирена Кръстева и сина й Делян Пеевски. Чуха се прогнози за война по стадионите. Какво е вашето мнение?
- Формулата не е нова, тя е: "Купувам отбор с прилежащите му земи." А защо ти го купуваш? Никой не обясни как е станала приватизацията на клубовете. Аз съм бил 4 години председател на "Левски", не ме поканиха, от кумова срама поне, да си купя една акция примерно. Как приватизираха отборите и станаха собственици - на играчите... Всичките отбори. Сега ДПС щяло да купи, ще купи. И няма да има война. Те ще го купят "под вънкашност чужда и под име ново". То няма да стане очевидно. Кой разбра, че изкупуват вестниците? Формулата е ясна - завладяване на територии и по този начин ДПС ще изчезне като събирателно на негативна емоция.