"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 1020 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 11/02/2009
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Видин поиска власт за АТАКА


АТАКА е единствената партия, която мисли за обикновените българи. Затова националистите трябва да влязат колкото се може по-силно в управлението на България. Това поискаха вчера жителите на Видин и околните села Делейна и Градец, които бяха посетени от Волен Сидеров и народните представители на АТАКА .
За пръв път крак на български депутат стъпи в пограничното село Делейна, отстоящо само на 300 метра от границата ни със Сърбия. "На президентските избори през 2006 г. близо 60% от жителите ни гласуваха за Волен Сидеров", припомни кметът на селото Милен Иванов, избран от листата на АТАКА и БЗНС. Всички жители на Делейна дойдоха на среща с депутатите на АТАКА и потърсиха помощта им по два важни проблема - лошия път до Видин и липсата на GSM-връзка. Хората искаха да знаят с кого би се коалирала АТАКА на предстоящите избори.У нас
· Спасяват поста на Плугчиева със сеч на шефове
· Националистите в Пловдив забраняват каруците в центъра

По света
· Сенатор иска комисия на истината да разследва грешките на Буш
· Албанците си извоюваха собствени смени в македонските училища

Коментари
· Формулата за постоянните провали на България вече е разкрита!

Икономика
Евродепутатът от АТАКА Димитър Стоянов: Жънем бурите, посети от три наши европейски правителства
- Г-н Стоянов, включихте се в конференция във Виена на тема "Европейският съюз извън Лисабон. Алтернативите на европейската свръхдържава". Разкажете ни повече за вашето участие, кой ви покани?
- Тази конференция се проведе по покана на Партията на свободата на Австрия, която отбеляза изключителен успех на парламентарните избори през септември миналата година. Целта беше да координираме позициите си по отношение на бъдещето на ЕС с нашите партньори от патриотичните партии в Европа. Искам да отбележа, че за първи път в конференцията във Виена, която се превърна в редовна годишна среща, участваха представители от партии извън бившата група Идентичност, традиция, суверенитет. Това бяха евродепутатите от Датската народна партия г-н Камре и от Северна лига от Италия, която е управляваща партия заедно с патията на Силвио Берлускони.
Тези партии в момента членуват в групата Съюз за Европа на нациите.
Също така присъстваше и депутатът от Националното събрание на Швейцария Валтер Вобман, който е представител на Швейцарската народна партия. Нашата амбиция е да бъдем домакини на следващия форум на патриотичните партии в Европа, най-вероятно след изборите за Европейски парламент