"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 1022 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 13/02/2009
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

След ултиматум на АТАКА: МВР имитира спешни мерки срещу турски вандали, осквернили българско гробище


Властта да се намеси и да накаже турците, извършили гавра с български гробове в кърджалийското село Опълченско, призова вчера лидерът на АТАКА Волен Сидеров. Повод за извънредната пресконференция на националистите стана скандален клип от интернет, на който няколко младежи турци оскверняват български гробове. Преди десетина дни материалът, който може да се види няколко места в мрежата, бе излъчен единствено по телевизия СКАТ. Властта обаче си направи оглушки за пореден път.
"Тези човекоподобни изроди, които се гаврят с българските гробове, са качили видеото в интернет, за да се похвалят. Даваме ултиматум от 24 часа на кърджалийското МВР да арестува тези изроди. Лицата им ясно се виждат на филма. Иначе отиваме ние", каза лидерът на националистите. Той обясни, че ако полицията не се задейства, патриотите ще извършат граждански арест на вандалите. От МВР обаче се вслушаха в ултиматума на АТАКА. От пресцентъра съобщиха, че петима от групата били задържани. Двама се издирвали. Гаврата с гробовете бе наречена от МВР "безмотивни хулигански действия".
 
У нас
· НЦИОМ: АТАКА с най-висок ръст на одобрение в момента
· Айля, протежето на депутата Метин, уредила и родата си на служба в Плевен

По света
· Населението на Земята застарява застрашително
· ФБР заряза борбата с тероризма, насочи се към финансовите измами

Коментари
· Предизборната игра на ДПС с Агенцията за храните е опасна

Икономика
· Всяка трета фирма у нас затъва заради кризата
СЪУПРАВИТЕЛЯТ НА ПАТРИОТИЧНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ ДАНЧО ХАДЖИЕВ: И ДПС участва в заговора на Гоце и Станишев срещу СКАТ
Активното мероприятие на властта ще донесе много гласове за АТАКА

- Г-н Хаджиев, какви са основанията да твърдите, че спирането на СКАТ на много места е под политически натиск?
- Те го обявиха натиска, а и моментът на спирането подсказва, че става дума наистина за политически натиск. Това се случва два месеца преди евроизборите и при пълното отсъствие на пазарна логика. С 90% от тези, които ни спряха, ние имаме договор. Става дума за търговски отношения между дружеството СКАТ и съответния кабелен оператор. По договор операторите са длъжни да отправят 3-месечно предизвестие. Вместо това, получаваме по несериозен начин - чрез факсовете на рекламата и на имейли, покана за среща от сдруженията АБКО и НСМСКО, с които никога не сме имали никакви отношения.