"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 103 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 13/02/2006
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Турчин изнасили зверски непълнолетно момиче в Разград


Турчин отвлече и изнасили зверски непълнолетно момиче от гр. Разград, съобщи областният координатор на партия АТАКА в града Георги Димитров. Престъплението станало в петък, 3 февруари около 19 ч. в центъра на Разград. Момичето е 16-годишно и е било похитено от 23-годишния Гюнай Лютви, живущ в с. Стражец ул. "Средец" №7. Извергът замъкнал момичето в блока на бившия стол на Окръжния народен съвет на бул. "Бели Лом", в квартира на свой приятел и го изнасилил. Извергът е як и едър, а девойчето е слабичко.У нас
· Връщат униформите и вечерния час
· Национализмът е единствената програма, работеща за всички българи
· Комисия ще разследва висши магистрати

По света
· Пентагонът разработва план за удар срещу Иран
· Британски войници мъчили иракски младежи

Коментари
· Въвличат България в опасна игра срещу мюсюлманския свят
· Три причини Путин да покани Хамас в Москва

Икономика
· Туристическият бизнес не иска Ал Джабури
· ЕБВР променя политиката си за България
Овчаров се кани да продаде газопреносната ни мрежа
Депутатът от ДСБ Иван Иванов:

- Г-н Иванов, обсъждан ли е в комисията по енергетика въпросът за продажбата на газопреносната мрежа на България и какъв мандат беше даден за това?
- Не, такъв въпрос не е обсъждан. Комисията по енергетика покани министъра на икономиката и енергетиката Овчаров, за да изслуша доклад за посещението му в Москва. По време на експозето му не стана ясно как е бил формулиран мандатът, с който той замина на посещение в Русия. Министърът създаде впечатлението, че към днешна дата са безалтернативни доставките на основните количества енергоносители за България с източник от Русия и че в бъдеще това състояние ще се запази. Тоест, изрази убеждението, че нашето енергийно бъдеще е в монополната обвързаност с доставките от Русия. Освен това се постара да ни внуши, че това всъщност съвсем не е лошо.