"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 1035 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 28/02/2009
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

АТАКА даде Доган на Велчев и ДАНС


ПП АТАКА сезира главния прокурор Борис Велчев и ДАНС във връзка с постъпилите в парламентарната комисия за борба с корупцията данни за укриване на данъци от страна на фирми от обръча на ДПС и нейния лидер Ахмед Доган. Това съобщи вчера пресцентърът на националистите.
Повод е междинен доклад на Националната агенция по приходите до комисията, в който се посочват данни за злоупотреби. Той е получен в НС след оставката на Мургина, която протакаше проверките повече от 6 месеца. Документът е секретен, не е окончателен и се отнася за сараите в Бояна, Девин, с. Дръндар и др.
ПП АТАКА настоява главният прокурор незабавно да нареди започването на проверка по случая, се казва в съобщението. Зам.-председателят на АТАКА Димитър Стоянов заяви, че незаконните имоти трябва да се конфискуват, а когато патриотите влязат във властта, сараите може да станат домове за възрастни хора.

 У нас
· България ще се срине без кредити, няма кой да ги даде
· Кметове-имами управляват незаконно шуменски села
· БСП бърза да направи Свинаря на Гоце почетен гражданин на Пловдив

По света
· Немска касиерка стана символ на протеста срещу безконтролния капитализъм
· Забраняват достъпа на израелски самолети в Европа

Коментари
· Трети март - ден за тържество и равносметка

Икономика
· ЕVN и ЧЕЗ поискаха токът да скочи с 10 %
Общинският съветник от АТАКА в Пловдив Тодор Христев: Почетното гражданство на Гергов е шамар за всеки честен пловдивчанин
Тайна договорка между ГЕРБ и ДПС дава властта в “Столипиново” на сепаратистката партия
- Как гледат пловдивчани на избора на Георги Гергов за почетен гражданин на Пловдив?
- Отношението на пловдивчани е рязко отрицателно, защото Гергов не се ползва с добра слава в града. Основна причина за това е, че той посегна на два от символите на града и си ги присвои. Става дума за Стария град, най-характерната забележителност на Пловдив, и за Международния панаир. Чрез задкулисни комбинации при управлението на предишния кмет д-р Иван Чомаков той успя да вземе 14 от най хубавите къщи в Стария град. После по същия начин заграби и Международния пловдивски панаир, макар че е дружество,  поставено в забранителния списък за приватизация. Въпреки тези ужасни нарушения на закона с помощта на своя голям приятел президента Първанов, Гергов се домогна до повече от 50% от акциите и по този начин заграби панаира. Всичко това го прави особено неприятен за пловдивчани, които никак не одобряват и чадъра, разпънал неговият приятел Първанов. За това можем без преувеличение да кажем, че почетното гражданство на Гергов е шамар за всеки честен мой съгражданин.