"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 1040 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 9/03/2009
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Жестоко пребиха общински съветник от АТАКА в Шумен


Общинският съветник на АТАКА в Шумен Георги Стоянов беше зверски пребит в неделя в 5.00 сутринта от четирима неизвестни мъже. Биячите свалили 25-годишния мъж на земята с два удара с тъп предмет по главата, след което започнали да ритат тялото му и да крещят "Или байрак, или байрям. АТАКА, а?". Георги Стоянов е син на областния координатор на АТАКА в Шумен Румен Русев.
В петък на 6 март Русев заедно с екип на телевизия СКАТ правят репортаж в село Климент, Шуменско, където на 3 март е свален националният флаг и е заменен с парцали от активисти на ДПС. Ден след излъчването на материала, когато се прибира от дискотека, синът на Русев - Георги Стоянов, е нападнат пред входа на дома си от четирима мъже, които явно са го причаквали. Биячите свалили бързо на земята младежа, ритали го, псували и повтаряли: "АТАКА, а?" Георги с мъка се добрал до дома си, където изпаднал в несвяст. Родителите му потърсили "Спешна помощ", където направили рентгенови снимки на главата на пребития. Вероятният мотив за побоя е политическата дейност на двамата общинари от АТАКА.У нас
· ГЕРБ отчаяно иска служебен кабинет на Първанов
· Волен Сидеров: При честни избори АТАКА взема 50 процента плюс 1

По света
· Затворник от тайните зандани на ЦРУ разказа за първи път за ужасните мъчения
· Турция притеснена, че Обама ще признае арменския геноцид

Коментари
· Уволнете Гагаузов! - 2

Икономика
Волен Сидеров: Национализацията у нас се посреща с ирония, Европа и САЩ вече я прилагат
АТАКА е единствената, която има яснота за смяна на икономическия модел
- Г-н Сидеров, тези дни ви видяхме отново по площадите. Не изневерихте ли на вашите избиратели, това ли очакваха те от вас?
- Не, по никакъв начин не изневерявам на нашите избиратели, напротив, те искаха това. Когато върша едно действие, винаги сверявам с тях това, което правя. Получих тяхното одобрение за това, което върша и което партия направи, и смятам, че то отговоря на техните очаквания. Този парламент не може вече да роди нищо. Това беше нашето заключение, когато напуснахме парламентарните заседания, и аз мисля, че няма честен, непредубеден българин, който да не се съгласи с това.