"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 1050 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 19/03/2009
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Депутат на Доган взема апетитен имот срещу ниви


Хора, близки до ДПС, се уреждат с апетитен имот в Шумен чрез заменки на маломерни парчета в различни краища на района. За това сигнализира вчера общинският съветник от АТАКА и областен координатор на националистите Румен Русев. Заменката става в края на януари с благословията на земеделския министър Валери Цветанов от ДПС. Областната земеделската служба подарява 164 дка имот, който се намира на главен път София-Варна, на Зюбейде Халидова, зад която стои депутатът от ДПС Метин Сюлейманов. Човекът на Доган имал апетити и към други подобни парцели в района, твърдят местните хора.
АТАКА Шумен ще внесе сигнал до прокуратурата за скандалната заменка, заяви Румен Русев. Националистите, които имат отхвърлен от мнозинството законопроект срещу заменките, ще искат и ревизия на всички сделки, сключени от службата през последните осем години.
Междувременно прокурори и експерти на ДАНС нахлуха вчера в министерството на земеделието и Държавната агенция по горите. Спецченгетата са иззели подправени документи за заменки на гори. 
 У нас
· ДАНС и прокуратурата нахлуха в министерство на земеделието
· ВОЛЕН СИДЕРОВ: АТАКА иска нулев ДДС за българските производители

По света
· Обама разширява периметъра на тайната война в Пакистан
· Чехия даде заден за разполагането на US радара

Коментари
· Яхнала Буцефал, Македония отива на матура по демокрация

Икономика
Цветан Гашев, кандидат на националистите за кмет на с. Брест: Вместо да каже за програмата на ГЕРБ, Бойко обяви, че е гладен
В Брест очакват АТАКА да ревизира нечестните сделки със земя

- Г-н Гашев, предстои частичен местен вот в Брест. Кои са съперниците ви?
- Основните съперници, с които ще се състезавам на местните частични избори, са от Обединен земеделски съюз и ГЕРБ. Досегашният кмет беше от Обединен земеделски съюз и в момента те имат силно представителство. Двама от моите опоненти - от НДСВ и Обединени земеделци, са бивши членове на АТАКА. Оказа се, че за четири години АТАКА произведе толкова кадри, че други се изкушиха да си ги "напазаруват" наготово.