"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 1059 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 30/03/2009
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Сидеров дава БТК и енергото на ДАНС


Лидерът на АТАКА Волен Сидеров ще внесе сигнал в ДАНС за сделките за приватизацията на Българската телекомуникационна компания и електроразпределителните дружества. Държавна агенция "Национална сигурност" да разследва кой и защо е продал БТК и енергото на цени под пазарните, настоява лидерът на АТАКА. Според него разследването трябва да покаже и кои политици са взели подкупи, за това, че са подписали скандалните договори. Страната ни е ощетена с милиарди левове от тези сделки, категоричен беше Сидеров. 


У нас
· Отвлеченият бизнесмен бил спонсор на Борисов

По света
· Германия национализира за първи път закъсала банка
· Дмитрий Медведев: Аз управлявам Русия, Путин ми е подчинен

Коментари
· Здравеопазването у нас е геноцид срещу нацията

Икономика
· Провал на енергийната PR-акция на Първанов
Розен Зарков, Федерация на транспортните работници: Съсипването на БДЖ обслужва автомобилните превозвачи
- Г-н Зарков, през седмицата от Федерацията на транспортните работници към "Подкрепа" се обърнахте с декларация към правителството за престъпни действия и бездействия по отношение на БДЖ. За какво става въпрос?
- Свидетели сме на поредния опит за ликвидиране на жизненоважен отрасъл от българската национална икономика. Отново наблюдаваме престъпните действия и бездействия на изпълнителната власт, засягащи този път един от стълбовете на транспорта в страната - държавните железници. Няма държава в целия свят, която да не притежава железопътна мрежа за обслужването на пътници и товари. Въпреки наличието на изключително развит авио- и автотранспорт най-развитите и силни икономически държави в света непрекъснато инвестират огромни средства за развитието на своите национални железници. В България положението е коренно различно. През злощастните години на прехода всяко българско правителство се стараеше неуморно да разгражда и унищожава българските железници. Кулминацията се достигна при днешното управление.