"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 1065 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 6/04/2009
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Управляващите и ГЕРБ разпродават общински сгради на безценица


Три месеца преди парламентарните избори зачестяват далаверите с общинска собственост, алармират членове на АТАКА от цялата страна. Управляващите, кметове и общинари от ГЕРБ спешно разпродават имоти, за да не бъдат осуетени плановете им от следващата власт.
Общинските съветници от АТАКА в Троян и Сопот се обявиха против разграбването на общинска собственост. Националистите в Троян застанаха категорично срещу решението на общината да бъде продадено училище с 1000 кв. м сграден фонд и 5 дка земя. Вярно е, деца в момента няма достатъчно, но нека мислим за бъдещето, а и защо трябва да бъде продаван този имот, обясни общинарят на националистите Илиян Пеевски.


У нас
· Националисти дават на ДАНС магистрати за връзки с Галеви
· Костов и Бойко подготвяли кабинет

По света
· Турция се спазари за Расмусен и отряза Паси за шеф на НАТО
· Свикват Съвета за сигурност заради ракетата на Северна Корея

Коментари
· Вакханалията на престъпността у нас е провал на управленския модел

Икономика
· Брюксел отказа да отблокира парите по ИСПА
Иван Чанов, кмет от АТАКА в силистренското с. Смилец: Ако властта работеше както АТАКА, България щеше да е първа в Европа
- При визитата на Волен Сидеров в с. Смилец се разбра, че хората в селото живеят по-добре благодарение на личните ви усилия. Откъде този ентусиазъм в работата ви като кмет?
- Ами това ми е вменено като задължение - да се грижа за хората, от които съм издигнат на този пост, за да живеят те по-добре. Човек си го носи в душата. Или го правиш, или не. Ако не си готов да за тази работа, няма смисъл да подвеждаш обществото. Думата, която дадеш на избирателите си, трябва да тежи и да бъде един ненаписан закон за теб.