"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 1089 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 11/05/2009
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

В. Цветанов назначава верни депесари за след изборите


Земеделският министър Валери Цветанов подхвана чистка в областните служби по земеделие. Неудобните чиновници се заменят с верни на ДПС хора, твърдят потърпевши. Целта е депесари да заемат важните постове и така да контролират парите от еврофондовете за земеделие. Самият Цветанов вече се похвали, че е подменил 25 шефове на регионални земеделски служби.
В същото време лидерът на АТАКА Волен Сидеров предупреди от ефира на БНТ, че нашенските сомалийски пирати са в Министерството на земеделието и в Агенцията по горите.У нас
· Дават на съд бившата шефка на НАП Мария Мургина
· Волен Сидеров: Спонсори на Гоце стоят зад апетитните заменки
· Мартин Димитров - лидер на две конкурентни формации за изборите

По света
· Два милиона откуп за българските моряци
· 150 метрови пламъци опожариха Москва след Деня на победата

Коментари
· "Бой последен" преди кончината на СДС

Икономика
· Аптеките остават без лекарства
Директорът на цирк "Балкански" Александър Балкански - баща: Обидно е, че Станишев сравни политиката с цирка, който е изкуство
Напук на властта, АТАКА възроди идеалите на България
- Г-н Балкански, от ваши изявления в медиите стана ясно, че вие и вашите сътрудници в цирк "Балкански" симпатизирате на партия АТАКА. Това така ли е и защо?
- Да, така е. Първо, защото аз съм човек на 67 години, който е бил научен в училище, че 500 години България е била под турско робство. А сега изведнъж за последните няколко години робството стана "присъствие", турците на Доган превземат министерствата и ни правят живота труден - не само на нас, ами и на обикновеното турско население, защото не виждам с нищо да се е подобрил животът на мюсюлманите. Това обаче го казва само АТАКА, и затова тя възроди националните ни идеали напук на казионната власт!
Преди повече от 70 години Кемал Ататюрк е премахнал фесовете и фереджето в Турция, а в 21 век в Отечеството ми, след целенасочена политика, забулиха и задръстиха турското население, за да са неуки и удобни за манипулация. Това ми пречи на мен и не мога да живея така. Преди време вярвах в Сакскобургготски, че като дойде, ще направи нещо за България, но и той излъга. Когато гледам сега програмата на АТАКА, изказванията на нейния лидер Волен Сидеров, аз виждам своите собствени мисли, моите представи за бъдещето на България. Не съм член на АТАКА, но на идващите избори ще гласувам за нея, защото в АТАКА виждам последната алтернатива за моето и нашето бъдеще. Мразя смесването на политиката с цирка, защото няма "червено" салто, "син" флик флак или "жълт" шпагат. Но като всяко изкуство, нуждаем се от подадена ръка на държавата.