"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 1099 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 22/05/2009
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Волен Сидеров в Шумен: Отстраняването на ДПС ще е нова страница в историята ни


"Отстраняването на ДПС от политическия живот на България, за което АТАКА не е спирала да работи, ще е нова страница от историята ни." Това каза в сряда вечерта в препълненото читалище "Добри Войников" в Шумен Волен Сидеров. "Доган истерично иска пак да е във властта, защото е наясно, че ако АТАКА влезе активно в управлението, прошка няма да има", напомни лидерът на националистите.
"Мажоритарният вот на Гоце обслужва точно неговия ментор Доган - така ДПС ще компенсира загубата на доверие, което усещат дори от капсулирания си електорат", поясни Сидеров в Шумен.
Вчера депутатът на Доган - Ремзи Осман, обяви, че се разбира с всички политици в парламента с изключение на Сидеров и хората му. "Пия си ракията с Краси Каракачанов и Яне Янев", призна той. Сидеров коментира, че ДПС на митингите си нарушава конституцията с речи и призиви на турски.
Междувременно социолозите от "Медиана" обявиха, че има спад в одобрението към всички политици. Единственото изключение е Волен Сидеров, чието одобрение продължава да е 22%.

 У нас
· Бизнесът у нас вече е в рецесия

По света
· Иранска ракета може да удари България
· Мюсюлмани готвели в Ню Йорк нов 11 септември

Коментари
· Верните кучета на олигархията заеха местата си край кацата с меда

Икономика
· Учителите пред стачка, искат си парите за образование
Председателят на общинския сбор на Атака в Батак Данка Ташева: ДПС пак се готви да купува гласовете на цигани и турци
Порочният модел на управление на тройната коалиция съсипва Батак

- Госпожо Ташева, как посрещнаха жителите на Батак идеята на АТАКА да открие предизборната си кампания в техния град? Участваха ли много Ваши съграждани в митинга на националистите?
- Гражданството в Батак посрещна с огромно въодушевление инициативата на партия АТАКА да открие предизборната си кампания в града ни. Най-ентусиазирани бяха младежите, които участваха масово и с голямо желание в митинга. Специално трябва да отбележа, че 60-70% от гражданите в Батак гледат телевизия СКАТ и не изпускат изданията на "Ранни вести", "Зад фасадата", следят предаването на г-н Касабов, защото е много честно и справедливо, в него няма фалшификации и измами. Харесват и това, че телевизията дава трибуна на обикновените зрители по телефона, които могат да се изказват по всички въпроси, без да се притесняват. След като разбраха от нея, че АТАКА ще започне кампанията си от родния ни град, не можеха да скрият нетърпението си. Дори и тези мои съграждани, които не са членове или симпатизанти на партията, присъстваха на митинга и бяха силно впечатлени от словото на лидера на партията Волен Сидеров. Батачани още си спомнят предишния грандиозен митинг със заря при закриването на кампанията за първите евроизбори и затова искаха на всяка цена да повторят усещането за единение, и патриотичен възторг, и на този митинг.