"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 1100 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 23/05/2009
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Волен Сидеров в Добрич: Операция “Скалпел” за тумора “тройна коалиция”


"Трябва да проведем операция "Скалпел" за крадливата тройна коалиция. На този октопод, впил се във властта, изсмуквайки жизнените сокове на Отечеството, е нужно да отсечем не само пипалата, но и главата." С тези думи Волен Сидеров се обърна към жителите на Добрич в четвъртък в препълнената зала на драматичния театър "Йордан Йовков". "Бъдещето на всички нас днес е във ваши ръце, подкрепете ни, защото каузата на АТАКА е каузата на България", апелира Сидеров.
"Сега разни герговци, златевци и догановци са новата ни аристокрация, която обаче е стъпила на откраднатото от народа. Но всички те могат да бъдат принудени да върнат заграбеното, когато на власт дойдат отговорните хора на АТАКА. Това е нашата доктрина - да има възмездие", заяви лидерът на националистите.
Пред журналисти лидерът на АТАКА каза, че очаква четирима представители на националистите в ЕП.

 У нас
· Бизнесът поиска от АТАКА да спре турското нашествие в индустрията
· Волен Сидеров пред медиите в Добрич: АТАКА има сили да разгроми БСП

По света
· Най-големият банков фалит за годината регистриран в САЩ
· Медведев: ЕС се опитва да създаде антируски съюз

Коментари
· Миков обезглавява МВР, чака ни взрив на престъпността

Икономика
· Парите за пенсии потъват за пътищата
Д-р Тренчев, президент на "Подкрепа": Хората ни харесват Волен заради острия му език в социалната сфера
Ведомствата са окупирани на родово-партийно-класов принцип и в тях няма промяна от Априлския пленум

- Д-р Тренчев, в края на мандата на тройната коалиция "Подкрепа" определи управлението на БСП, НДСВ и ДПС  като "неуспешно, корумпирано и престъпно" и главен виновник за провала за успешното ни интегриране в ЕС. Това ли е оценката ви за кабинета "Станишев"?
- Тези оценки се споделят от огромна част от българската общественост, ние само ги събрахме и резюмирахме. Едва ли някой ще отрече, че няма корупция - виждате почти целият мандат се тресе от такива скандали. То не беше Батко, Братко... Европа има една твърде негативна оценка за нас, а това също е заслуга на сегашното управление. Сами виждате, че политиката се изменя съобразно конюнктурата, а не на база твърди и ясни принципи. Всички почнахме да говорим за криза, само правителството твърдеше, че няма. Сега се принуди да признае факта, но пък дава оптимистични сигнали, че излизаме от кризата. Аз мисля, че ние още не сме навлезли в дълбокото и държа на тази оценка. Не сме доволни от това, че не се вземат необходимите мерки. Не желаем ние да плащаме цената на криза, която не сме предизвикали, а сме нейни потърпевши. Защото мерките срещу кризата трябва да бъдат най-вече в социалната сфера, за да може хората, които нямат никакви резерви, да я преживеят, а не да запазим печалбата на богатите.
"Подкрепа" не харесва също явната и нагла реставрация на кадри навсякъде.