"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 1101 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 26/05/2009
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Волен Сидеров в Търговище: На вота да изметем потисниците от ДПС


"Търговище да се събуди и да измете потисниците от ДПС. Нека на идващия евровот докажем, че у нас няма смесени региони, че всичко е България". С тези думи под аплодисментите на препълнения Младежки дом в града лидерът на АТАКА Волен Сидеров откри в петък своята среща със симпатизантите си от региона. Той представи първите трима от евролистата, които АТАКА отново изпраща в битката за ЕП - Димитър Стоянов, Слави Бинев и Десислав Чуколов.
Пред гражданите на Търговище Сидеров призова хората тук да покажат, че т.нар. "смесени региони" в Отечеството не съществуват. "В България няма турци, колкото и да й се иска на крадливата клика около Ахмед Демир Доган. У нас има само наследници на насилствено ислямизирани българи", напомни Сидеров, аплодиран от множеството.


У нас
· Станишев поведе турско шествие навръх 24 май

По света
· И Еквадор мисли за национализация по примера на Венецуела

Коментари
· Доганизация в действие: Непокорните - вън от страната!

Икономика
Областният координатор Валентин Николов: АТАКА ще бъде втората политическа сила в Добрич след изборите

- Кои послания на лидера на партията Волен Сидеров и кандидатите за евродепутати направиха най-силно впечатление на жителите на Добрич при срещата им миналата седмица?
- Залата на драматичен театър "Йордан Йовков" на 21 май се оказа тясна, за да побере членовете и симпатизантите на АТАКА, желаещи да видят лидера на националистите и кандидатите ни за евродепутати. Трябва да отбележа, че колкото повече наближават изборите, толкова повече хора изявяват желание да влязат в АТАКА. В последно време само в Добрич сме приели над двадесет нови членове, като сред тях има и млади хора, което е много радостно на фона на непрекъснатите информации за политическа апатия сред тях. На ден през партийния клуб преминават по поне петдесет човека, което досега не ни се беше случвало. Хората са наясно, че идващите избори са последният шанс да се спаси България от пагубното  управление на тройната коалиция. Не случайно на плаката на АТАКА пише:"Подкрепи АТАКА, спаси България".