"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 1104 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 29/05/2009
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Волен Сидеров: Лично ще измъкна червея Меди Доганов от дупката му


Ахмед Доган е наредил лично на гавазите си да бият и малтретират екип на телевизия СКАТ в сряда вечерта на митинг на ДПС в квартала на Асеновград Долни Воден.
Митингът се е водел на турски език. Видимо подразнен от присъствието на телевизия СКАТ, Доган е привикал копоите си, прошушнал им нещо и посочил с пръст журналистката Силвия Трендафилова и оператора Петър Георгиев. Веднага след това е последвала саморазправа. Камерата на телевизията е била изтръгната от ръцете на оператора, а Силвия е била ритана и блъскана от тълпата.
"Меди Доганов е страхлив червей, жалък плъх, който посяга на жени. Аз лично ще го измъкна от дупката му. Да командваш разправа над жена, е варварство. Нека дойде да го направи с мен лично. Съмнявам се, обаче че е способен на това." Това заяви вчера на пресконференция в парламента Волен Сидеров. Лидерът на патриотите поиска главният прокурор Борис Велчев да свали имунитета на Доган и срещу него да бъде заведено дело за побой над български журналисти.У нас
· АТАКА: Борис Велчев да свали имунитета на Доган

По света
· Обама крие нови шокиращи снимки от мъчения в Абу Гариб
· АТАКА става все по-популярна в България въпреки медийното затъмнение

Коментари
· Родоотстъпници развяват знамето на омразата и нихилизма

Икономика
· 1,5 млрд. лева загуби от контрабанда заради бездействието на властта
Валери Симеонов, общински съветник от АТАКА в Бургас: Репортажите на СКАТ са фатални за ДПС, защото показват истината за Доган
Партиите безсрамно крадат принципите на АТАКА
- Г-н Симеонов, за поред път екип на телевизия СКАТ е нападнат от охранители на Доган. С какво си обяснявате тази агресия към репортерите на най-българската телевизия?
- Ахмед Доган и обкръжението му са свикнали на медиен комфорт, който им предоставят почти всички телевизии, радия, вестници. На ДПС не им изнася показването на истината за тях, те не са свикнали да виждат истинското си лице по телевизията. Нито една друга медия не смее да покаже това, което СКАТ излъчва - как на митингите на движението се говори само на турски, как се насажда омраза и как Доган се определя като пазител на мира. Репортажите на СКАТ са фатални за ДПС.