"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 1108 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 3/06/2009
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Сидеров изгони Станишев и гей дружинката му от Околчица


Навръх 2 юни управляващите опитаха да осуетят проява на АТАКА под връх Вола в местността Околчица. Униформени полицаи откраднаха генератора, който захранваше с електричество озвучителната уредба на националистите, за да заглушат словото на Волен Сидеров, но не успяха. Ченгетата блъскаха и дърпаха лидера на АТАКА и неговите привърженици в стремежа си да отмъкнат електрическия агрегат и така да оставят без озвучаване проявата на националистите.
"Станишев, веднага изтегли гей дружинката си, която мъкнеш с теб на това свято за България място. Ти нямаш право да си тук". С тези думи лидерът на АТАКА се обърна към премиера, след като патриотите все пак си върнаха генератора.
Призивът на Сидеров и скандирането на хора от цяла България "Станишев - бандит, стига геноцид" накараха премиера да избяга от високата трибуна и заедно с охраната си от НСО да напусне Околчица.
В писма до МВР шефа Михаил Миков и до главния прокурор Борис Велчев Централният сбор на АТАКА настоява да бъде извършена незабавна проверка за действията на полицията.

 У нас
· Богомил Бонев призова ДАНС да разследва кой финансира Яне Янев

По света
· Експерти не вярват гръм да е свалил самолета на "Ер Франс"
· Икономическата криза може да доведе до нова Световна война

Коментари
· Волен СИДЕРОВ: Да правиш политика днес, означава да се биеш със сърце и душа за България

Икономика
· КТ "Подкрепа": Безработицата стига 11 процента
Зденка Тодорова, председател на Хелзинкския комитет на българите в Сърбия:Цариброд вече открито говори на български и гледа СКАТ
Западните покрайнини не са минало, което трябва да забравим

- Г-жо Тодорова, вие потърсихте в. "Атака", за да изразите възмущението си от побоя над журналисти от телевизия СКАТ в Асеновградския квартал Долни Воден. Това ваша лична позиция ли е?
- Хората в Цариброд ме помолиха да предам тяхното възмущение от действията на турската партия ДПС и тяхната съпричастност с журналистите от телевизия СКАТ. Затова искам от мое име и от името на всички мои сънародници от Западните покрайнини, за които журналистката Силвия Трендафилова направи чудесни репортажи, да изразя нашето дълбоко възмущение от това, че тя и колегите й бяха блъскани от бодигардовете на Доган.