"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 111 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 22/02/2006
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Властта осъди Стара Загора на смърт


Проблемите на старозагорци, свързани с постоянните и до настоящия момент обгазявания на региона, започват с решението на кабинета Сакскобургготски - Доган да унищожи ракетите Скът, Фрог и СС-23 на намиращия се до гр. Стара Загора полигон Змеево. За да се прикрият ужасяващите последици от това безумно решение, бе проведена широко мащабна медийна кампания по дезинформация на обществото.


У нас
· 4,2 по Рихтер люля Южна България
· Съпруга на застрелян прокурор вини Филчев за смъртта му

По света
· Прокуратурата погна министъра, облякъл фланелка с Мохамед
· Русия и Швеция забъркани в шпионска афера

Коментари
· Стартира поредното темане пред Анкара
· Опозорените дворяни си теглят куршума, нали

Икономика
· Строители си взеха регистъра от БСК
Общинският координатор на АТАКА-Варна Цвета Георгиева: Толерантност не означава национално обезличаване
Срамно е това, което става във властта - правят се поклони пред Апостола и в същото време - метани на Доган

- Г-жо Георгиева, в деня на отбелязването на 133-та годишнина от обесването на Левски призовахте на протест срещу политиката на правителството и поискахте оставката на кабинета. Как варненци приеха тези призиви?
- Варненската общественост се сплоти около АТАКА в този призив. Става очевидно, че обществото ни започва да осъзнава сериозността на ситуацията и да се обединява около единствената политическа сила, която в момента  защитава позицията на обикновения българин. Към нашия протест се присъединиха над 200 симпатизанти. Създадохме протестен блок и освиркахме премиера Станишев при пристигането му. Обществото вече разбира, че националната идея е предадена, че за новите управляващи няма нищо свято. Поругават се изконно български идеали, хората в страната умишлено се подлагат на заблуда от страна на някои от медиите. За съжаление, ги няма християнските добродетели, не се отстоява и българщината