"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 1115 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 11/06/2009
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Първанов предава без бой на Турция излишните оръжия


Началникът на Генералния щаб ген. Златан Стойков ще предложи на военния ни министър Николай Цонев армията ни да се освободи от излишното си оръжие. Това ще стане в специален завод за утилизация в Турция, съобщи вчера БНР.
Предложението на Стойков е станало по време на конференцията на началниците на генералните щабове на балканските армии, която се проведе в Белград.
Според отлично осведомени източници в МО зад решението стои върховният главнокомандващ Георги Първанов. Именно Първанов настояваше ген. Златан Стойков да остане шеф на новия Щаб по отбраната, който с промени във военния закон замени досегашния Генщаб. Генералът вече изкара на поста си един мандат, но със специални изисквания в новия закон стана единствен кандидат за още един тригодишен мандат.
Засега изявлението на Стойков е само тест за реакцията на обществото по гигантска сделка, която ще се осъществи от следващо правителство с участието на Доган.


У нас
· Икономиката на България изпадна в рецесия
· Каракачанов се връща при Ковачки по заръка на Гоце

По света
· Румънският Робин Худ отива в Европарламента
· Чужди държави и фирми плащали командировките на висши US-военни

Коментари
· И западните съветници на Станишев признаха провала на кабинета

Икономика
· Държавата загуби златната си акция в БТК
· 400 лв. минимална заплата искат синдикатите
Димитър Карбов, областен координатор на АТАКА: Далаверите на БСП я докараха до катастрофа във Варна
Два дни преди евровота министър Димитров си пиеше кафето с човека на Доган в центъра на града

- След изборите в неделя се оказа, че АТАКА е първа в три общини на Варна, а като измести БСП в областта, сега е втора политическа сила там. На какво се дължи добрият резултат за националистите в морската столица?
- Добрият резултат се дължи на упоритата работа на целия екип, който работи за постигането на тези резултати, на всички координатори -  общински и районни, във Варна и в областта. За две години ръководството на партия АТАКА проведе много срещи с нашите симпатизанти в общините от област Варна. Учредени бяха нови структури в Дългопол, Долен чифлик и на още няколко места. При работата си с хората ги убедихме, че АТАКА е единствената алтернатива на сегашната власт, всички други партии малко или много работят за тройната коалиция. На това се дължи и добрият резултат на отминалия евровот. А празните приказки на Станишев и далаверите на правителството докараха БСП до тази катастрофа на евровота.