"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 1122 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 19/06/2009
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Волен Сидеров: В АТАКА няма място за службогонци


В АТАКА няма място за службогонци, никой не е абониран за място в парламентарните листи. Това заяви лидерът на националистите Волен Сидеров по повод информациите, че членове на партията недоволстват от подредбата на избирателните листи. Съгласно устава Централният сбор или Върховното централно ръководство на партията е органът, който определя листите. "Той разглежда предложенията на местните организации, но никъде не е казано , че Централният сбор трябва да ги приеме всичките. Нито сборът, нито аз като лидер на партията сме поемали ангажимент към нито един областен координатор, че той ще бъде водач на листа или на избираемо място. Това, че някой се сърди, си е негова реакция и показва само едно, че този активист си е представил работата за АТАКА не като работа за национална кауза и за идеята, а като гонене на постове, депутатски места, чиста проба кариеризъм", поясни той.


У нас
· Борислав Ноев, кандидат за депутат в Пловдив: АТАКА ще спре изтичането на европари към фирми на ДПС
· ДПС застана твърдо зад подкупния бивш зам.-министър

По света
· Европейските лидери решават съдбата на Барозу
· Косовските сърби все по-застрашени от албанците

Коментари
· Нямаме друга икономика освен сива и черна

Икономика
· Животът на хронично болните заплашен заради липса на лекарства
ВОЛЕН СИДЕРОВ: АТАКА ще работи за национално съгласие в следващия парламент, за да спаси България от кризата
Не националистите са проблем за циганите и турците, а водачите им, които ги държат нарочно в изолация
- Искам да започна с благодарност към всички в Бургаска област, които са гласували за АТАКА. С личния си пример те показаха какво трябва да направят и другите области в България. Започна едно пробуждане, и то тръгна от Бургас. То показа, че въпреки многото приказки за това, че българите са загубили интерес, били апатични, заспали, сега виждаме една промяна. Тя започна с факта, че на евроизборите Бургаският избирателен район даде най-много за българизма в посока на българския национален интерес и изведе АТАКА като първа политическа сила. Това не може да не окаже влияние и в другите области. Ето я силата на личния пример. Затова аз съм тук за кампанията за български парламент. Бяхме в някои от селата на община Бургас, имахме срещи с хора от Созопол и от Бургас и дни наред ще бъда в областта, ще се постарая да се видя с колкото се може повече хора, за да им благодаря за подкрепата и да им кажа, че те са тези, които спасяват България, както гласи нашето лого.
Действително, подкрепяйки АТАКА, ти спасяваш родината си от разграбване, от турцизиране, от съсипване. Така, че успехът, показан в Бургас, сега ще бъде повторен, аз съм убеден, трябва да бъде повторен на 5 юли, и ще бъде завишен. За да докажем, че не само не сме заспала нация, а нация, с която в скоро време ще се съобразяват поне съседните народи.