"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 1130 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 29/06/2009
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Доган готов да драсне кибрита в турски села


Мръсната предизборна битка е стигнала дотам, че Доган замисля да подпали няколко села, за да обясни пред света, че България е на ръба на етническата война. За това алармираха източници, близки до спецслужбите. Доган губи почва под краката си и е решен на крайни ходове, предупредиха те. Лидерът на ДПС се чувствал лично предаден от президента Първанов и от ръководството на БСП. В момента червените се надпреварват да заклеймяват довчерашния си коалиционен партньор и да се дистанцират от него.
Ахмед Доган е наясно, че ако бъде изхвърлен от политиката го чака затвор, защото е удобната изкупителна жертва. От Европа отдавна настояват зад решетките у нас да бъде пратен корумпиран политик. Затова днес той ще играе ва банк и като нищо ще прибегне до крайни изстъпления, за да оцелее, залагайки на първичните страсти у електората си. Доган вече е наясно, че става жертва на политиците от червената върхушка, обвързани с крупните олигарски, които довчера е обслужвал лично. Затова нервите му могат да не издържат и да предизвика събития, които да ги дискредитират. Доган е наясно, че те най-много се страхуват от това "да не пламне" етнически конфликт в прекия и преносния смисъл и затова ще действа в тази посока, категорични са нашите източници.

 У нас
· Деница Гаджева, кандидат на АТАКА в София: "Кремиковци" е пример за грабежа на олигарсите
· Волен Сидеров: Всеки българин на протест срещу изборния туризъм

По света
· Турция спешно издава паспорти на българите, за да гласуват за ДПС
· Роднините на Джако искат втора аутопсия

Коментари
· Само АТАКА може да закрие 20-годишния политически театър

Икономика
· Стопанската камара: 20 на сто от фирмите у нас фалират до месеци
Водачът на листа и мажоритарен кандидат на АТАКА Румен Ваташки: ЛИДЕР готви невиждан пазар на гласове в Перник
В парламента ще работя за възраждане авторитета на Българската православна църква и изучаване на вероучение в училищата
- Доц. Ваташки, прави впечатление, че имате завидна научна биография, разкажете ни повече за вашето професионално израстване?
- Цялата си научна кариера направих в Шуменския университет. През 2009 г. бях назначен като хоноруван старши асистент и преминах всички степени на йерархията - главен асистент, доцент, доктор на науките, в момента съм в процедура за професор, и съм единствен кандидат за този конкурс. Тримата рецензенти, които катедрата предложи, бяха отхвърлени от специализирания научен съвет (СНС) по теология, а нормалната практика е да се зачитат предложенията на катедрата. Избрани са нови рецензенти и се надявам да напишат обективни рецензии.
В научното си израстване не съм имал конкуренция. За сметка на това нямам административна кариера в университета, имам само научна кариера.