"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 1133 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 1/07/2009
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Според изследване на агенция GfK Audience Research.БСП, РЗС и ЛИДЕР изхарчили над2 млн. лв. само за тв реклама


Станишев, Яне Янев и Ковачки са рекордьори по наливане на пари в предизборната кампания за евровота. Трите партии са дали общо над два милиона само за рекламна кампания по ефирните телевизии. Те са първенци по излъчени клипове и продължителност в тв ефира, показва изследване на агенция GfK Audience Research (GARB) на телевизионната рекламна кампания на партиите. Изследването обхваща периода от 1 май до 7 юни.
Над милион и половина е наляла БСП само за клипове в предизборния месец. Левицата е шампион по харчове и надхвърля разрешения 1 милион лева за предизборна кампания. Много хитро поръчките за клиповете на БСП са разделени на три - едните са от коалиционния им партньор "Нова зора", другите са обявени от Коалиция за България и третите са поръчани от самата БСП.У нас
· Помощ от МВФ ще е пагубна за България
· АТАКА ще е първа сила на Българското Черноморие
· Доган задължава мюсюлманите да се кълнат в Аллах, че ще гласуват за ДПС

По света
· Дете оцеля при нова трагедия с Еърбъс
· Германски съд спря Лисабонския договор

Коментари
· Управляващите пробутват гьонсурати на избирателите

Икономика
· Идат изравнителните сметки, парното по-скъпо с единадесет процента
Стоян Иванов, кандидат депутат на АТАКА от Бургас: Който не гласува за АТАКА, помага на ДПС
- Г-н Иванов, защо Бургас скочи срещу кандидатурата за депутат от ДПС на Йордан Цонев ?
- Причините са две. Първата е, че е кандидат на ДПС, втората е, че е Йордан Цонев. Данчо Ментата за Бургас и за бургазлии е символ на корупцията, рекета, символ на приватизацията под масата. Всичко лошо, което може да се каже за управлението на Иван Костов. То беше посрещнато с огромни надежди, но такива като Йордан Цонев показаха истинското хищническо лице на това управление. Тук хората си спомнят на какъв натиск и рекет бяха подлагани, когато Цонев колеше и бесеше в Бургас. Същият Цонев се кълнеше във вечна вярност на Командира и на синята идея. След като беше изхвърлен от СДС, тутакси се присламчи към Ахмед Демир Доган. След като Доган нарича най-близките си сътрудници "мъжки секретарки", може би на Цонев е допаднала тази роля.