"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 1136 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 4/07/2009
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Станишев брани със сила керваните на Доган


Плътен кордон от две редици въоръжени до зъби полицаи, изпратени по нареждане на Станишев, попречиха вчера на активистите на АТАКА да спрат автобусите с турски изселници. Патриотите, предвождани от Волен Сидеров, на няколко пъти успяха да разкъсат кордоните на гавазите на Миков и да ги спрат "кат шепа спартанци пред сганта на Ксеркса" при Термопилите. На три пъти националистите завземаха платното и турските автобуси биваха принуждавани да отбият и да спрат встрани от пътя. Ченгетата обаче изтласкваха патриотите и даваха зелена улица за избирателите на Доган.
С това те доказаха, че БСП подкрепя с две ръце инициативата на Доган и Анкара вотът у нас да се реши от гласовете на хора, които години наред не са стъпвали в страната ни. "Всички вие тук, на границата с Турция, сте живото доказателство, че в България живеят смели българи, готови да въстанат срещу диктата на Доган", заяви Сидеров. Полицаите гузно извръщаха глави, когато блъскаха мъжете и жените, на възрастта на бащите и майките им, дошли с голи ръце да измият срама, който Доган и Станишев лепнаха върху лицето на България. 
  У нас
· Цигани нахлуха в офис на Ковачки, искат си парите за вота

По света
· Българин въртял най-голямата мрежа за фиктивни бракове в САЩ
· Италия криминализира нелегалната имиграция

Коментари
· Ако ДПС стане втора сила, Доган ще поиска автономия

Икономика
· Парите за пенсии свършват, спират социалните плащания
Любомир Владимиров, мажоритарен кандидат от АТАКА в Русе: АТАКА ще спечели, защото идеите й са ясни, а хората - неопетнени
Нямат мажоритарен шанс онези, които са се оцапали

- Г-н Владимиров, какви са настроенията в Русе два дена преди изборите и каква активност очаквате на вота?
- Настроенията преди 5 юли в гр. Русе и Русенска област са нажежени. Очакваната активност ще е доста по-висока в сравнение с активността от 7 юни и този път ще бъде около 45-50%.
- Нажежено ли е противопоставянето между партиите?
- Противопоставянето между партиите в областта се изразява най-вече във взаимни дребни нападки в медиите, както и плакатна и рекламна война във всички възможни електронни и печатни медии.