"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 1145 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 15/07/2009
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Сидеров поиска оставката на Първанов на среща очи в очи


Оставката на Първанов поиска вчера Волен Сидеров на среща очи в очи. "Длъжен сте да се оттеглите, след като кабинетът, който вие наредихте с мандата на ДПС, се провали с гръм и трясък",  заяви лидерът на АТАКА по време на консултациите в президентството. "Ще  се отречете ли от думите си пред медиите, че ще се разправите с АТАКА?" - попита го националистът. Разтреперан и вбесен, Гоце напусна заседанието.
"Предлагам на новото мнозинство да спрем порциона на раздавача на порции Ахмед Доган. Нека бъдем хора на действието, не на думите", призова по-рано Сидеров при откриване на 41-ото НС. Думите му взривиха от ръкопляскания залата, която се беше унесла от монотонните и скучни изказвания до момента. Сидеров заяви в очите на Доган, че сезира прокуратурата за изявленията му, че той разпределя порциите на властта, а парламентът и депутатите нямат никакво значение.
Впечатляващи с натегачеството си пред ГЕРБ бяха речите на Мартин Димитров и Яне Янев.
Още в първия работен ден патриотите внесоха три законопроекта: за признаване на арменския и българския геноцид и за обезщетенията на тракийските бежанци. Те предложиха и комисия за установяване на изборните манипулации в Турция на 5 юли.

 У нас
· АТАКА поиска парламентът да признае геноцида над българи и арменци

По света
· Канада върна визите заради чешките цигани
· Евродепутатите от АТАКА почетни гости на церемонията по откриването

Коментари
· ВОЛЕН СИДЕРОВ: Новото управление трябва да спре турцизирането на България

Икономика
· Драстичен спад на чуждите инвестиции отчете БНБ