"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 1206 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 26/10/2009
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Волен Сидеров: Искам имунитета на Станишев заради доклада на ДАНС


Ще искам депутатския имунитет на Сергей Станишев да бъде свален, за да може прокуратурата веднага да започне разследване за изчезването на доклада от ДАНС. Това заяви лидерът на АТАКА Волен Сидеров в интервю за радио К-2 по повод информацията, че бившият премиер Станишев е получил суперсекретен доклад от ДАНС за корупция. Бившият министър-председател обаче не върнал документа, въпреки че  е длъжен да го направи. Докладът бил предаден през седмицата на Бойко Борисов от бившия офицер от ДАНС Алексей Петров. Незабавно разследване на скандалния случай поиска и премиерът. "Станишев да излезе и да каже на кого е дал доклада на ДАНС, за да може главният прокурор да го пъхне в затвора", коментира Борисов, който не изключи възможността документът да е бил използват за изнудването на Станишев.У нас
· Mинистър на Доган оставил без европари тютюнопроизводителите
· Кабинетът „Станишев“ изхарчил парите за здраве преди изборите
· Храм-светиня избра АТАКА за начало на кампанията си в Разлог

По света
· Багдад стана град призрак след най-кървавите атентати от година
· Цигани изкарват по 3 хил. евро от помощи във Финландия

Коментари
· Управленските блянове на Касим Дал са провокация срещу България

Икономика
· Цените на храните отново тръгнаха нагоре
ВОЛЕН СИДЕРОВ: АТАКА постигна своята политическа цел - свалянето на БСП и ДПС от власт
Когато отстоява позициите си, всеки от нас във всеки момент може да твори история
- Познаваме се от доста години, г-н Сидеров. Предлагаме, както в личния живот, и сега да говорим на "ти".
- Не само се познаваме. При вас обявих, че ще направя партия. Имате го в архива на "Сблъсък". Кръстници сте, с една дума.
- Да, в bTV бяхме обвинявани, че всъщност заради честите появи в нашето предаване на Волен Сидеров и на хора от неговата партия, сме им дали много гласност в националния ефир и сме помогнали по някакъв начин да се завърти кълбото на явлението АТАКА.
- Много е важно от кого сте били обвинявани. Ако е от онзи, с когото направихте един много хубав, свеж клип, просто няма какво да коментираме. Обвинението, че сте ми давали трибуна, е нелепо. Давали сте ми трибуна като на човек с виждане, със собствено мнение, с физиономия. Аз така помня поканите да участвам в "Сблъсък" и то по важни теми, теми спорни понякога, например за национална идентичност. Имаше остри дискусии.