"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 1207 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 27/10/2009
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

БСП уредила близки фирми с апетитни имоти в София


Фирми, близки до БСП, са се уредили с апетитни имоти чрез безумни заменки в София. Далаверата ставала с подписа на бившия областен управител на столицата социалиста Тодор Модев, разкри областният управител на София Данаил Кирилов (ГЕРБ). По думите на Кирилов държавни имоти са заменяни за безумни апартаменти от по 200 кв.м, от които 140 м тераса. Така апетитни имоти в Бояна са заменяни срещу панелки в "Овча купел".
За първите два месеца на тази година областната управа е направила девет подобни замени, преди на 1 март да влезе в сила забраната за такива сделки.
Кирилов изпратил в прокуратурата документите за замените. Той иска обвинението да се произнесе по законността на договорите и оценките на имотите.

 У нас
· Огнян Стоичков, председател на образователната комисия: По-високи наказания за насилниците в училищата
· 10 години затвор за Станишев заради доклада на ДАНС

По света
· Италия разби румънска банда с наша подкрепа
· Караджич бойкотира трибунала в Хага

Коментари
· ДПС превърна дискриминацията в политика

Икономика
Волен Сидеров: ДАНС или да се сложи в ред, или да се закрие

- Г-н Сидеров, премиерът Бойко Борисов определи ДАНС като франкенщайнчето, което създаде Станишев и което в момента изяжда главата на бившия министър-председател. Според вас какво става?
- Наистина имаме нарушение на закона от страна на Сергей Станишев и това нарушение не може да бъде наричано пропуск, а трябва да бъде санкционирано. Да се покаже, че така не може да се действа. Става въпрос за секретен доклад, който той получава като министър-председател и трябва да върне по установения ред. Станишев очевидно не го е направил. От тук нататък повече обяснения - кой, на кого и как, трябва да дойдат, след като се повдигне обвинение и се започне разследване срещу Сергей Станишев. За целта трябва да се поиска неговият имунитет в  Народното събрание.