"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 1237 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 30/11/2009
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Бургас посрещна Сидеров като герой


"Подкрепяйте Бойко и бийте врага! Във вас е нашата надежда и вяра!" С тези думи стотици бургазлии посрещнаха в събота Волен Сидеров. "Вие сте герой, че издържахте на още една страшна клеветническа кампания", заяви Пламен Белев, който чакаше патриота пред новия клуб на партията.
"Подкрепата, която АТАКА даде за правителството на ГЕРБ, е правилна. Това доказват и последните социологически изследвания, според които само АТАКА качва обществено доверие." Това заяви по-късно Волен Сидеров на пресконференция. Сидеров пристигна в града, за да открие нов партиен клуб на АТАКА в центъра на Бургас и да потегне местните структури. Сидеров,  ръководството на партията и депутати от парламентарната група се срещнаха с общинските координатори на патриотите от града и областта, с общинските съветници на АТАКА от региона и с хиляди граждани на Бургас. Най-наболялата тема на разговорите бе внезапното предателство на телевизия СКАТ, която веднага след изборите се обяви срещу кабинета "Борисов" и започна да сипе храчки и клевети по адрес на премиера, а после и по патриотите.
"Събориха чешмата в Трънак след нашите сигнали. Ще паднат и новините на турски език под нашия натиск. Вече има свалени имунитети на знакови министри и на самия Станишев. Това малко ли е?", попита лидерът на патриотите. "Няма да позволя партията, която създадохме, в годините да стане залог на особеностите на характера на Валери Симеонов и на някакви бизнес интереси", заяви Сидеров.У нас
· Премиерът подкрепи Сидеров за промени в съдебната система
· АТАКА внася декларация против клеветите на Брунбауер в ЕП

По света
· Шефът на държавния резерв сред жертвите на атентата в Русия
· На референдум швейцарците гласуват да забранят минаретата

Коментари
· Ислямизмът е голяма заплаха за западната цивилизация

Икономика
Христина Митрева, зам. социален министър: Европарите ще помогнат хората от БДЖ и Кремиковци да имат нова работа
- Г-жо Митрева, през тази година приходите в общественото осигуряване ще са с около 500 млн. лв. по-малко от планираните. Това ще се отрази ли на социалните помощи и обезщетения догодина?
- Резултатите от текущата година не влияят на това, което се залага за следващата година по отношение на приходната и разходната част на консолидирания бюджет на ДОО. Тъй като разходите за социални помощи и обезщетения и за пенсии се правят по закон, то няма място за безпокойство по отношение на намалението им или на ограничаване на това право, ако не се предвиждат законодателни промени, а такива за 2010 г. не са предвидени.