"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 124 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 9/03/2006
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Ямбол каза “не” на US-базите


АТАКА започна събирането на подписка против настаняването на американски войници в US-базите в Ямбол, съобщи вчера общинският координатор на националистите в града Георги Зафиров. Съратниците на Волен Сидеров в Ямбол са категорично против базите на българска територия. Началото на протестните си действия патриотите в града дадоха с митинг пред сградата на НТС, където във вторник вечерта американският посланик Джон Байърли изнесе лекция на тема: "Българо-американското партньорство в сферата на сигурността". На лозунгите на протестиращите имаше надписи "Не безплатни бази на богати американци" и "Не на американските бази в България".У нас
· Ямбол каза “ не”на US-базите
· 7652,20 лв. са разходите на АТАКА за митинга на 3 март

По света
· Швейцарците бесни заради влизането ни в ЕС
· Иранското ядрено досие отива в Съвета за сигурност

Коментари
· Танцът на политическите хиени
· Царисти и социалисти се хванаха за АЕЦ

Икономика
· Над 113 милиона лева са загубите на жп транспорта
· Лекари вземат само основни заплати
Камелия Колчева, областен координатор на АТАКА - Кърджали: ДПС има интерес от организациите-фантоми
АТАКА изненада неприятно абонираните

- Г-жо Колчева, в последните дни АТАКА е в центъра на вниманието, за нея се говори постоянно и от политици, и в медиите. Как си обяснявате този засилен интерес?
- Партия АТАКА изненада неприятно и подплаши с проявите си от 19-ти февруари и 3-ти март абонираните за властта безотговорни политици. Това ги накара да включат в атаката и част от медиите. Това обаче не ме притеснява, защото противодействието от тяхна страна предизвиква единствено действието на народа.
Митингът на националния празник показа само една част от човешкия ресурс, с който разполага партията, въпреки твърденията, че националистите губят подкрепа. Показа и провала на опитите да се скрие истината за народното недоволство от управляващата тройна коалиция.