"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 1243 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 7/12/2009
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Гоце и Алексей разпадат РЗС по масонска линия


Георги Първанов и Алексей Петров са хората, които стоят зад разпада на парламентарната група на РЗС. Проектът "Яне" се е изплъзнал от контрола им и те го пратили в небитието, стана ясно от разследване на "Атака". Марио Тагарински неслучайно е използван за целта. Той е известен като масон от най-висока степен. Масони са и Първанов, и Петров. Тагарински се е задействал светкавично в петък и е депозирал молба за напускане на парламента, без да обяви мотивите си, защото му е бил даден знак, че стартира новият политически проект за пропрезидентска партия. Целта й е да заеме нишата на БСП и да отнеме гласове от АТАКА. Първоначално РЗС също е била включена в проекта, като е трябвало да се влее в новата партия. Тази идея обаче не се понравила на Янев и той започнал да играе самостоятелно, разчитайки, че вече е станал достатъчно популярен в публичното пространство.
В новия масонски политически проект участие се готвят да вземат собственикът на телевизия СКАТ Валери Симеонов, ВМРО, "Защита" и политически люспи от различни партии. Според лидера на АТАКА Волен Сидеров опит за такава партия ще има, но успех - не. У нас
· За първи път осъдиха циганин за дискриминация

По света
· Русия в траур заради жертвите на пожара в Перм

Коментари
· МО вече не е министерство на розовите лимузини

Икономика
· Кабинетът вади на светло договора за Бургас-Александруполис
Калина Илиева, директор на Държавен фонд "Земеделие": В указателя на Красьо Черния открихме GSM-а на наш служител
- Г-жо Илиева, оказвал ли е влияние Красьо Черния върху хора от Държавен фонд "Земеделие"?
- Ние няма как да констатираме дали е упражнявал влияние. Това е въпрос към съответните компетентни органи. Чух за този човек от медиите. В списъка с телефоните, който вашият вестник публикува, видях, че има служители на фонда - г-жа Диана Гочева. Тя временно е отстранена от длъжност до изясняване на случая. Тъй като се говори за лобиране и влияние, разпоредила съм да се извърши проверка по нейната дейност. Опитваме се да разберем кои са и "Иван 1" и "Иван 2", тъй като е имало много служители в САПАРТ, които се казвали Иван. Част от тях вече са напуснали. При констатирани нередности ние подаваме незабавно сигнал до прокуратурата.