"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 1258 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 24/12/2009
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

МВР проверява действащи полицаи за връзки с “Наглите”


"Работи се по установяване на съпричастността на бивши и настоящи служители на МВР към групата за отвличания, задържана при двете операции "Наглите", съобщи вчера вицепремиерът и вътрешен министър Цветан Цветанов. МВР шефът не отрече, че ако изплуват нови имена, свързани с похитителите, включително на бивши или действащи ченгета, ще се проведе операция "Наглите 3". За връзки на действащи служители на МВР с разбитата вече банда за отвличания намекна преди ден и премиерът Бойко Борисов.
Междувременно две експлозии разтърсиха столицата в рамките на 10 часа. Министър Цветан Цветанов не изключи възможността това да е ответният удар на организираната престъпност на успешните акции "Наглите 1" и "Наглите 2".У нас
· АТАКА дари за Коледа всички старчески домове в София

По света
· Синът на Кадафи съди Женева за морални вреди
· Гръцкият президент отказва да иде в Македония заради името

Коментари
· БСП и ДПС превърнаха ЕП в място за интриги

Икономика
· Коледни добавки ще вземат 940 800 пенсионери
ВОЛЕН СИДЕРОВ: Групичката на Яне Янев е заложена в парламента, за да създава хаос
Предлагат по милион за отцепване на депутат от АТАКА и ГЕРБ

- Добро утро г-н Сидеров. Много въпроси има натрупани към вас. Да започнем от информацията ви за връзките на лидера на РЗС и на РЗС с Хамстера, единия от "Наглите". Казахте, че до няколко дни ще дадете конкретна информация какви точно са тези връзки. На фона на вчерашното тотално отричане на такава информация от Яне Янев, слушаме ви.
- Връзките са много преки и те ще стават все по-ясни, особено след като виждаме как ден след ден биват разобличавани и залавяни все повече хора, свързани с тази банда за отвличания, рекет и други престъпления. Една от фигурите там, така нареченият Хамстер, е свързана не само с РЗС и Яне Янев, а със създателите на проекта РЗС, защото ние виждаме вече за какво е бил създаден този проект. Той е бил предварително направен, за да играе разрушаваща роля в даден момент. И ние сега виждаме как това става. Според мен и без срока от 6 месеца, който Яне беше дал, и без историята с Тагарински той със своята групичка беше заложен в парламента, за да създаде хаос и да заиграе своята истинска роля на опозиция, както и сега стана.