"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 1261 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 6/01/2010
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Разстреляха Боби Цанков, преди да даде нови разкрития за “Наглите”


Бившият радиоводещ Боби Цанков бе застрелян вчера по обед в центъра на София, след като даде заявка, че ще изнесе в публичното пространство нови разкрития за бандата на "Наглите". Скандалният радиоводещ щял да разплете връзките на Хамстера и Сако с бизнесмени и политиканстващи в серия статии и телевизионни предавания. Убийството бе извършено само две седмици, след като стана ясно, че Цанков е част от веригата при залавянето на бандата за отвличания "Наглите". Полицията тръгнала по следите на престъпниците на 14 ноември, когато ченгетата задържали сочения за наркобос Стефан Бонев - Сако, след оплакване на радиоводещия, че го заплашва с убийство. След ареста на Сако полицаите започнали да следят Любомир Михайлов-Психото, който бил наркодилър в бандата на Бонев, а по-късно и брат му Вальо Бореца, който се оказал един от главатарите на "Наглите". Бореца работил и с бандата автоджамбази, които задигали луксозни джипове по поръчка на Тони Хамстера. Както вестник "Атака" първи писа, Хамстера е работил за предизборната кампания РЗС в няколко района в страната.У нас
· България готова да наложи вето за Турция в ЕС
· Глобиха с близо милион община Гърмен за далавери по САПАРД

По света
· Новият президент на ЕС прави извънредна среща за икономиката
· Сомалийските пирати стават все по-нагли

Коментари
· Първанов и компания съсипаха армията, сега й правят панихида

Икономика
· Дават 140.5 млн.лв. за заплати на лекарите
ВОЛЕН СИДЕРОВ: Постигнахме стабилност, за разлика от Гърция, Румъния и Унгария
Всеки, който ерозира мнозинството, работи срещу България
- Г-н Сидеров, какво очаквате от политическата 2010 г.? Каква ще е ролята на партията през тази година?
- Нова година е празник, на който си пожелаваме да сме преди всичко здрави. Желая здраве, вяра и сили на всички българи - за да бъдат във форма и през тази година. Годината няма да е лесна, ще имаме нужда от здрави нерви. Страната има нужда от обединяване на всички усилия. Ако някой не желае да участва, то поне да не пречи.
- Извървяхте дълъг път. При управлението на тройната коалиция звучахте много радикално, сега звучите съвсем различно, стабилно. На какво се дължи това?
-  Първо, на това, че нямах трибуна, от която да обяснявам идеите си. Имаше период, в който бях представян радикално. А имаше и период, в който сблъсъкът между политическата сила, която основах 2005 г., и управляващата тогава коалиция беше наистина радикален. Нека да не забравяме, че бяхме под много тежък тормоз и удари години наред.