"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 1275 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 22/01/2010
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Слави Тр. разчиства терен за нова партия на Гоце


Нова пропрезиденска партия се готви да се пръкне наесен, а теренът за нея се разчиства от Слави Трифонов, става ясно от публикация в Bnews. Затова са и яростните нападки на плешивия водещ срещу Бойко Борисов, ГЕРБ и АТАКА. Съучастник в заверата на Гоце е и тв СКАТ, която започна яростно да храчи по Борисов и по патриотите непосредствено след изборите. Свързващо звено между Слави Тр. и шефът на СКАТ Валери Симеонов е бившият съветник в ДАНС Алексей Петров, който е изключително близък до Първанов, твърдят от президентството. Петров е сочен и за създател на РЗС, което трябва да се влее в новата формация. Наскоро, сгащен от репортер на в. "Атака", шефът на СКАТ Симеонов заяви, че чака само парите от Първанов, за да направи нова партия. Общата цел на заговорниците е Бойко Борисов да бъде всекидневно обругаван, за да се създаде у хората впечатлението, че той не е в състояние да управлява. Патриотите пък биват оплювани, за да се изземе електоратът им. Задачата на Дончева е да отцепи избиратели от БСП. Бъдещето на подобна формация е твърде съмнително като се има предвид, че изброените индивиди са интроверти, които имат проблем с общуването и свръх его. На този етап ги обединява взаимната омраза към Борисов и Сидеров, към чуждия успех и неистовото им желание да разполагат с власт, коментират психолози.

 У нас
· Хамстера остава зад решетките, обвинен е и в пране на пари
· Първанова и вице на Барозу организирали комплота срещу Желева

По света
· Лондон забрани строеж на мегаджамия
· Военни готвели преврат в Турция

Коментари
· Борбеност и единство ще ни помогнат да оцелеем в европейската глутница

Икономика
· Съдим Гърция за 10 млн. евро загуби от блокадата
ВОЛЕН СИДЕРОВ: Прокуратурата да провери дали Слави укрива пари
Клеветническите кампании на БСП, ДПС и НДСВ в Европа удрят по престижа на страната ни

- Г-н Сидеров, медиите започват да атакуват управление, което и АТАКА подкрепя.
- Медиите е силно казано и много обобщено. В случая имаме едно предаване, при това външна продукция с договор за шоу, тоест развлекателно предаване, което от доста време, а по мой адрес от години, изпълнява поръчкови функции. То напада определени политици и фигури, а в същото време е изключително сервилно и обслужващо с други политически фигури.
По отношение на мен, като лидер на партия АТАКА например, от 2005 г., от самите парламентарни избори "Шоуто на Слави" не е спряло да хвърля черни краски и да бъда представян като много зловеща отрицателна фигура. Това е една целенасочена черна пропаганда, която беше силно поръчкова. В същото време има едно сервилно отношение към Георги Първанов и Румен Петков, които са представени едва ли не като някакви много позитивни за страната личности.