"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 1299 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 19/02/2010
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Алексей Петров с нови обвинения за отнемане на имущество и побои


Прокуратурата повдигна нови обвинения срещу Алексей Петров, този път за насилствено отнемане на имущество и побой. Показания за поредните престъпления на Трактора е дал плевенският бизнесмен Георги Петракиев Цветанов. Според него Петров му е отнел имущество през 1998 г., като дори му нанесъл няколко удара в ресторант "Златния телец". Свидетелят твърди, че е накаран да прехвърли дяловете си от търговско дружество на израелски инвеститор, а също така и собствеността на автомобил.
Заради скандала с бившия агент на ДАНС вчера лидерът на АТАКА Волен Сидеров поиска Иван Костов да напусне поста председател на парламентарната комисия за контрол на ДАНС. Националистът призова Костов, бившият шеф на спецслужбите Атанас Атанасов, ексвътрешният министър Емануил Йорданов и предишният премиер Сергей Станишев да дадат показания пред парламентарната комисия. "Костов в момента е в конфликт на интереси, защото като шеф на комисията трябва да контролира неща, които е извършил", аргументира се Волен Сидеров.У нас
· АТАКА ще подкрепи закона за българското гражданство
· Волен Сидеров: Костов не може да е председател на комисията за ДАНС

По света
· Словашки град издига стена срещу циганите
· Полша и Румъния казаха „да“ на ПРО

Коментари
· Гоце пере със "Стара планина" мръсна биография

Икономика
ВОЛЕН СИДЕРОВ: Прокуратурата трябва да насочи вниманието си към политиците, които са продукт на октопода
АТАКА ще осигури стабилност на кабинета, за да се разплетат докрай престъпните структури
- Г-н Сидеров, какво се случи по време на полета от София до Франкфурт?
- Най-обикновено обясняване с персонала на самолета, което не се случва за първи път. Случвало се е на доста хора - има цял сайт, сред тях има политици. Има и един полски депутат - кандидат за министър-председател. Той по същия начин прави забележки на стюардесата, тя вика полиция.
- С какво ви предизвикаха?
- С лошо обслужване, с недобро отношение. Аз отвърнах с това, че не сме втора категория хора. Към други националности отношението е друго, българите се приемат доста различно.