"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 130 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 16/03/2006
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Цигани бият ветерани на културата


Във вторник вечерта две лица нахлуха със взлом в Дома за ветерани на културата, който се намира под носа на районното кметство в Захарна фабрика и пребиха с метален прът режисьора Жарко Павлович.
"Към 23,10 ч. чух невъобразим шум от строшени стъкла и къртене на первази на прозорците. Гледах мача "Аякс" - "Интер", но веднага изскочих в коридора да видя какво става", разказва прочутият театрален режисьор от близкото минало Павлович. 77-годишният мъж попаднал направо под ударите на двама млади мъже, високи около 175 см, облечени със спортни якета и бели фланелки. На главите си носели спортни шапки "Голф".У нас
· ДПС-кмет наказа Хасан заради изявления пред СКАТ и в. “Атака”
· US снайперист застреля 30-годишен българин

По света
· Бунт на задържаните в затвора в Хага
· САЩ спазарили Косово с Русия

Коментари
· Каузата на АТАКА ще я изстреля на върха
· Арабските имена отвориха вратата за ислямския фундаментализъм

Икономика
· Пуснаха открит горещ телефон
Проф. Найден Андреев: Съдя Трифонов, защото се самозабрави
Марияна Попова легна на плещите на Азис и ще представи България с маанета

- Проф. Андреев, защо се присъединихте се към музикалната гилдия, която недоволства от поредния скандал с БГ конкурса "Евровизия"?
- Защото се извърши публична манипулация с гласуването. Недоволни от този факт музиканти поискаха прегласуване на вота, тъй като е имало недопускане на гласове, извън тези за Марияна Попова. Самият аз направих такъв експеримент и гласа ми за Марияна беше получен, а за другите, за които гласувах - върнат. Странното е, че и днес продължават да пристигат SMS-и, които уведомяват хората, че гласовете им не са регистрирани. Така, недопускайки вота на половината от гласувалите, се извърши една публична манипулация.