"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 1301 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 22/02/2010
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Абонираш се за СКАТ, получаваш безплатно вестник „Галерия“


Собственикът на телевизия СКАТ е едно от пипалата на Октопода. За това сигнализираха вчера бургазлии. Оказа се, че всеки, който се абонира за една година за тв СКАТ, получава като бонус безплатно в. "Галерия", който е на пряко подчинение на арестувания за пране на пари, проституция, търговия с наркотици и укриване на данъци Алексей Петров. За това алармираха бургазлии.
Пореден победен ход направиха патриотите в Бургас през уикенда. АТАКА учреди младежка организация, с което продължи утвърждаването на позициите си в града. Да поздравят младите патриоти дойдоха лично народната представителка Деница Гаджева, секретар на Националната младежка организация на партията, депутатката Калина Крумова, общинските съветници от града.


У нас
· Областен от ДПС уреждал заменки по 4 лева в Тузлата
· ВОЛЕН СИДЕРОВ: Битката с мафията трябва да бъде доведена докрай

По света
· Турция иска 525 години затвор за кюрдски журналист
· Превратът в Нигер заради урана и петрола?

Коментари
· Плъзва заразата на първановщината и костовизма

Икономика
Огнян Стоичков, депутат от АТАКА: Ще има уволнения в агенция „Закрила на детето“

- Г-н Стоичков, знаете историята за Сашко от Сандански, за когото прокурорите твърдят, че е насилван. Може би тепърва ще се занимавате с тази история. Имаме ви доверие не само защото сте от АТАКА.
- Благодаря ви. Да, ще има изслушване в сряда на заседание на нашата комисия. Поканил съм всички 10 органи и институции, които се грижат за децата в България. За мен също е недопустимо от медиите да научавам за този случай. Беше нормално да получа доклад от Държавната агенция "Закрила на детето", която е специализиран орган. Видях се с представител на тази агенция, той е посещавал детето в болницата и бил потресен от гледката. Това на мен не ми върши работа. Всички сме ужасени.