"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 1302 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 23/02/2010
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Голямата лъжа на „Алфа рисърч“


Опасни спекулации опитва да пробута последното социологическо изследване на "Алфа рисърч" от 22 февруари 2010 г. Целите на изследването са две и са повече от прозрачни: опит да се вбие клин между министър-председателя Борисов и вицепремиера Цветанов, както и внушението, че подкрепяш-не подкрепяш правителството, одобрението ти се срива надолу. Това са и двете основни цели на свързаните с Октоподите партии и организации. Борисов губел доверие, Цветанов качвал, сочи изследването. Според него само ДПС и БСП запазват доверието си, при положение че Станишев и Масларова отиват на съд, заедно със земеделския министър на ДПС Валери Цветанов.    
"По време на изборите 2009 г. една от шефките на социологически агенции ми поиска пари, за да направи изследване, което да ме удовлетворява, но аз отказах. Трябва да се смъкне маската на т.нар. социолози, които отдавна се превърнаха в търговци и срещу добро заплащане могат да ти натъкмят всякакъв рейтинг. Смятам, че НАП  и ДАНС трябва да проверят финансите на т. нар. социологически агенции. Аз лично ще ги сигнализирам за това", коментира Сидеров.У нас
· Заменките на земи са най-голямата кражба на прехода
· Акция „Совите“ вади сметките в Швейцария на родни богаташи
· Полицаи снабдявали Алексей Петров с тайна информация

По света
· Либия пред дипломатическа война с Швейцария
· Браун тормозел подчинените си

Коментари
· Националната предателка Кунева се точи за президент с гласовете на ДПС

Икономика
Волен Сидеров: С “Октопод” се изпълнява девизът на АТАКА - “Да си върнем България”
Ще разобличавам спекулацията да си част от мафията, а да се правиш на политическа опозиция
- Г-н Сидеров, видяхте ли последното изследване на "Алфа рисърч", което показва повишаване на одобрение за МВР?
- Да, и това е в противоречие с изказванията на някои политици, които се опитват да правят черна пропаганда в момента, явявайки се като говорители на "Октопод". Личи разминаването при тези твърдения и обективната истина. Тези, които говорят, че сега положението се влошава, се сблъскват с реалните факти, които показват обратното.
Повишава се и доверието към правителството като цяло. Това е една сериозна трайност за разлика от приказките, които се говореха от преди мен присъстващия (б.р. Яне Янев), че февруари и март ще рухне правителството и всичко ще се срине. Оказа се, че далеч не е така. Доверието към тоя кабинет и към управляващото парламентарно мнозинство е задържано като стойност. Логично е при Цветанов да има едно категорично вдигане на доверието, тъй като там има много сериозни удари и успехи, които също се отричат от подобни политически образувания, креатури на "Октопода", които търсят трибуна. Не мога да си обясня защо с такава лекота се дава трибуна на говорителя на Алексей Петров например?