"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 1305 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 26/02/2010
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

ДПС за първи път призна: Емин се готвел да убие Доган


"Задачата на Ахмед Емин е била да убие Ахмед Доган и просто нервите му не са издържали". Така за пръв път вчера депутатът от ДПС Камен Костадинов призна пред бТВ каква всъщност е ролята, която е играел Ахмед Емин като началник на политическия кабинет на лидера на ДПС. По думите на Камен Костадинов Емин, който бе наречен от Доган "мъжка секретарка" е бил внедрен от службите, за да шпионира шефа на турската партия. Другото признание, което направи човекът на Доган е, че в ДПС имали доказателства за срещи между бившия съветник в ДАНС Алексей Петров-Трактора и Ахмед Емин. От казаното излиза, че в заговора срещу Доган е бил замесен коалиционният партньор на ДПС - БСП, след като ДАНС беше създадена от Сергей Станишев и формално се командваше от червения Петко Сертов. "Извършва се проверка на наличната информация в ДАНС, както и на материалите, които ни предостави Главна прокуратура по случая със смъртта на Ахмед Емин". Това каза председателят на ДАНС Цветлин Йовчев пред журналисти. Тази проверка е възложена, тъй като в материалите, които са получили в прокуратурата при разследването на смъртта, са се съдържали данни, които могат да поведат в насока, която да касае националната сигурност.У нас
· ВСС най-после изгони съдия за връзки с Красьо Черничкия
· Мъжът на Арсенова виновен за кризата с онколекарствата

По света
· Борисов иска обща енергийна политика в ЕС
· Владимир Путин погна енергийните олигарси

Коментари
· Таванът на пенсиите трябва да отпадне веднага

Икономика
· ОЛАФ и прокуратурата направиха внезапна проверка в „Марица Изток“ 2
· Работа за 52 000 българи обеща министър Младенов
Ивайло Райчев, лидер на младежката организация на АТАКА в гр. Плевен:Клеветите на СКАТ по адрес на АТАКА ще се обърнат срещу тях
Силната държавна политика се гради на националните ценности

- Г-н Райчев, какво ви подтикна да създадете и оглавите младежката организация на АТАКА в Плевен и защо досега тя не бе създадена?
- Ще започна с втория въпрос - защо е нямало такава организация. Не бих отговорил еднозначно, тъй като съм член на партията по-малко от година. Чувал съм, че и преди е имало опити да се създаде такава организация, но без да бъде официално учредена. Аз съм първият представител на партията, който официално е назначен като председател на младежката организация в Плевен.
Що се отнася до това какво не подтикна, то причината е същата, поради която станах и член на партия АТАКА. Идеологията на партията съвпада с моите лични разбирания за патриотизма и национализма в държавата ни и какво значение за страната ни имат те. Прекарал съм години в чужбина и съм се убедил колко развити са тези чувства в някои други страни. За мен националният дух в една политика, говорим за ясно изразен национализъм в държавата, е от страшно значение за добруването на един народ.