"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 1307 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 1/03/2010
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Гоце отказва да повери партията си на Румен Петков


Първанов е влязъл в тежък конфликт с Румен Петков, след като е решил да повери новоизлюпената си партия не в ръцете на бившия МВР-шеф, а в ръцете на Ивайло Калфин. "В момента сме свидетели на битката между две масонски ложи. В едната членува Петков, а в другата Калфин. И двете имат огромно влияние върху задкулисния живот на партията", разкри източник от "Позитано" 20. Той уточни, че партията на Гоце вече е готова и е изградена с дейното участие на бивши членове на военното ни контраразузнаване. Затова основните й структури се намират там, където преди е имало големи войскови подразделения в страната. Румен Петков бил убеден, че ще е неин лидер, но европейските масони лансирали за поста Ивайло Калфин. Той членува в политическото движение "Социалдемократи", което е член на организацията на Билдербергите. В нея членуват аристократи и богаташи от Европа и САЩ, известни със силното си влияние върху политиката. Новата политическа сила на Гоце се готви в бъдеще да издигне Ивайло Калфин като кандидат-президент.
В момента Гоце е решил да изостави родните масони и да заложи на западните, но този процес едва ли ще протече безболезнено, като се има предвид колко отмъстителен е Румен Петков и някои олигарси, които са финансирали Гоце, а днес вече им пари под краката, коментират в червените среди.


У нас
· Кмет от АТАКА с награда за достоен българин

По света
· Финансите на Ал Каида са на червено
· Цунами помете разрушеното от земетресение Чили

Коментари
· Правосъдната олигархия се уплаши за гаванката си

Икономика
· ЧЕЗ поиска токът да скочи с 9.4 на сто
Кольо Парамов: Станишев се прояви като уникален наглец и мерзавец
- Г-н Парамов, станахте популярен като "съветник за един ден". Отмина ли бурята около вашето назначение в екипа на премиера Бойко Борисов?
- Всичко беше съвсем нормално. Живеем в демокрация, всеки трябва да може да каже своето мнение. Но надделя манипулацията вместо трезво и коректно да се оцени моето назначение. Повечето оценки са преувеличени или преиначени. Около мен всичко беше най-вече свързано с много лъжи. И в СДС, и в ДСБ полудяха, за да намерят "уникалните" доказателства за моята "лоша" роля като обществено лице. От БСП също излъгаха най-безскрупулно. Изведнъж българите научиха, че моята личност е докарала хиперинфлацията през 1996 г., после с деструктивното си поведение миналата година съм пожелал да блокирам валутния борд и съм настоявал за промяна на курса на еврото от 1 към 2 до 1 към 4. Но унесен в тези лъжи нашият мистър Клийн (Сергей Станишев) направо се превърна в Мистър Бийн. Той увери авторитетно, като един от най-информираните хора в страната, че съм нямал дори икономическо образование. Станишев се прояви като уникален наглец и мерзавец.