"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 1314 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 8/03/2010
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Трактора стоял зад акцията на Гоце


Задържаният в акция "Октопод" Алексей Петров, уличен в пране на пари, трафик и хора, рекет и много други престъпления, свободно си разговарял от килията по джиесема, научи в. "Атака". Срещу хилядарка надзирателят му предоставял телефонна връзка и Трактора всекидневно говорел дълго с агентурната си мрежа от медиите, които го обслужват - в. "Галерия" и телевизия СКАТ, както и изданието на ВАЦ "168 часа". Обвързаностите на тези медии с лоялния гражданин са отдавна известни на журналистическата гилдия. За "Галерия" се знае, че тръгна с неясни пари от уж взети заеми, шефът на СКАТ е известен на органите от данъчното като укриващ доходи, чието вкарване в затвора е предотвратено от Алексей Петров през април миналата година.


У нас
· Волен Сидеров: Първанов вече е опасен за стабилността на България

По света
· Исландците отказаха да плащат обезщетения на банкерите
· Ирак гласува под обстрел

Коментари
· Първанов може да бъде отстранен за държавна измяна

Икономика
· 58 българи с тайни сметки в швейцарски банки
· Безработните на борсата са 3 пъти по-малко
Депутатът от АТАКА Валентин Николов: Ще има още арести за престъпни заменки
- Г-н Николов, на празника Трети март вие гостувахте в побратимения с Добрич град Измаил в Украйна. Какво (освен топлото посрещане и любовта на местните хора към Майка България, за които вече разказахте пред в. "Атака") най-много ви развълнува там?
- Това, че ще бъде построен паметник на опълченците от Болградска област, загинали за освобождението на България по време на освободителната война 1877-1878 г. Над хиляда българи от района са жертвали живота си за свободата на прародината си. Мястото за паметника вече е осветено и група историци издирват имената на загиналите.