"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 1320 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 15/03/2010
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Първанов вкарва съда в битката с кабинета


 Войната между президента и управляващата с подкрепата на АТАКА и Синята коалиция партия ГЕРБ ще ескалира с участието на магистрати, научи в. "Атака".
След като пробва неуспешно да забие клин между премиера Борисов и другата силна фигура в кабинета - Цветанов, Георги Първанов схванал горчивата истина - че битката между "Дондуков" 1 и "Дондуков" 2 се задълбочава и ще има жертви. Основната жертва по мнението на повечето анализатори се очертава самият Гоце, защото гласовете за импийчмънт вече излизат. При тази ситуация Първанов е решил да заложи на магистратите, много от които са негови хора. Идеята на Гоце е напук на положените усилия от Цветанов и Борисов, още на първото съдебно дело да бъде оправдан Трактора и това да срути натрупания актив на Бойко, да отвори поле за реванш на трактористите и за контраатака. Докато Първанов готвел защитата на Алексей чрез съдии, хора на приближения му Хамстера в момента спешно търсели крадени автомобили и оборудване за изпълнение на мокри поръчки срещу свидетели, застрашаващи с разкритията си "Октопод". Премахването или сплашването на възлови свидетели ще даде основание на съда да оправдае Трактора, негодуват служители от МВР и службите.У нас
· Гоце да каже за връзките си с Алексей Петров

По света
· Вашингтон и Москва на път да се разберат за ПРО на Балканите
· Франция порозовя, Саркози губи местните избори

Коментари
· Кой как отрази мероприятието на Гоце

Икономика
· Икономиката ни започна да се възстановява
Волен Сидеров: Първанов ще бъде разследван като му падне имунитета
С действията и интригите си държавният глава се вписа в отбора на Октопода
- Г-н Сидеров, каква е целта на дебата, защо искате да отстраните държавния глава и ще мине ли импийчмънта?
- В момента не можем да кажем дали ще мине самата процедура, защото това зависи от събирането на 160 гласа, за да бъде прието решението в парламентарната зала. Импичмънтът зависи и от Конституционния съд, в който, както знаем, има доста, назначени лично от президента. Това не означава, че не трябва да предприемаме тази политическа реакция и да се остави без отговор подобно поведение и опит за дестабилизиране на страната.