"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 1327 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 23/03/2010
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Вестник „Труд“ защитавал Октопода с лъжи


Алексей Петров е съхранявал папки с класифицирана информация в офиса си на басейна "Спартак", обяви градският прокурор на София Николай Кокинов. Той обясни, че прокуратурата се е натъкнала на много важни документи, които дали нова насока на разследването срещу Сергей Станишев. Така Кокинов опроверга вчерашна публикация във вестник "Труд", която твърди, че в басейна "Спартак" се съхраняват само няколко папки с общодостъпни вестникарски изрезки и за класифицирана информация не може да се говори. Вестникът твърди, че в офиса на Трактора липсва каквато и да било охрана и всеки може да влезе, като при това е гостоприемно приет от деловодителката на папките. В прокуратурата обсъждали възможността главният редактор на вацовия вестник да бъде подведен под отговорност за връзки с Октопода.
В момента се подготвяло питане до германските собственици защо техни издания в България работят в защита на организираната престъпност, публикувайки статии, които влияят на досъдебното производство в полза на уличени в тежки престъпления лица.У нас
· Свинаря на Гоце загроби и българското вино
· АТАКА готви протести срещу нова протурска партия

По света
· Националният фронт трети на местните избори във Франция
· Самолети на Бритиш еъруейз летят празни заради стачка

Коментари
· Искаме автентични икономисти, а не хрантутници на чужди служби

Икономика
· Ток, газ, вода и парно да не поскъпват, искат синдикатите
Сава Илиев, шофьор: Янето даваше по 50 лв. за 10 гласа в Бургас
- Г-н Илиев, потърсихте вестник "Атака", защото имате информация как е протекла предизборната кампания за 41-во Народно събрание през 2009 г. на РЗС в Бургас. Кого от РЗС в града познавате?
- Става дума за Мария Георгиева Инджова, която беше координатор на РЗС в града и  дясна ръка на Янето. Преди да сe присъедини към РЗС, тя беше кандидат-кмет на НДСВ от Демократичната партия на жените, но царистите се отказаха от нея, след като бяха изнесени данни, че Инджова е била агент на Държавна сигурност под името "Красимира".