"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 1332 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 29/03/2010
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

От “168 часа” искали пари от Сидеров, за да не го плюят


Лидерът на партия АТАКА е внесъл в Комисията по корупция сигнал за търговия с влияние от страна на главния редактор на седмичника на германската компания ВАЦ "168 часа", стана ясно вчера. Изпратил съм писмо до централата на ВАЦ в Есен за случая, ще сезирам и прокуратурата и ДАНС, заяви пред в. "Атака" Сидеров.
Преди известно време от страна на главния редактор на изданието, Волен Сидеров получил знаци, че срещу определена сума ще бъдат спестени поредица публикации, в които Сидеров и парламентарната група на АТАКА щели да бъдат дискредитирани. Публикациите сe базирали на съчинения на верния служител на телевизията на Алексей Петров СКАТ - Валентин Касабов, след като кабеларката била закупена тайно от Трактора. Сидеров обаче отказал каквито и да е договорки с шефа на "168 часа" и си спечелил серия от насочени и злобни статии, пълни с политически некоректни изложения относно АТАКА. Според работещи в редакцията на водещи столични вестници, обичайна практика е там да се искат пари за определени насочени публикации.У нас
· Валерия Велева - чрез слугинаж към топ журналистика
· Кой ще разследва медиите н Октопода?

По света
· Марин льо Пен предпочитана за президент от една трета от французите
· Саудитци финансират ислямистки терористи на Балканите

Коментари
· Истерия облада недосегаемите доскоро велможи от ДПС

Икономика
· Токът няма да поскъпва, твърдят от ДКЕВР
Волен Сидеров: Оставете кабинета да работи спокойно!
Нека всички "специалисти по кризи" да млъкнат и да не създават истерия по медиите
- Господин Сидеров, как приемате епистоларния изблик на Ахмед Доган срещу Валерия Велева? Какво ви подсказват гневният тон и тежките обвинения вътре в това писмо.?
- Не е тайна за журналистическата гилдия, че Валерия Велева и вестник "Труд" обслужваха Ахмед Доган 20 години. А в случая с Велева обслужването беше пълно, в пълния смисъл на думата - и физическо, и медийно, и сексуално. Не е тайна, че те бяха любовници, това се знаеше. Това е писмо между любовник и любовница.