"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 149 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 7/04/2006
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Агенция “Фокус” наложи цензура върху вота за Волен Сидеров


"Не можем да дадем гласовете си за Волен Сидеров, защото сайтът на агенция "Фокус" не ги приема", алармира вчера Надежда Стаменова от Велико Търново. В момента информационна агенция "Фокус" провежда анкета с въпрос: "Коя личност ви направи най-добро впечатление с работата си през месец март". На 3 април в. "Атака" публикува резултатите от анкетата, според които Волен Сидеров е най-одобряваният политик с 39,9 % от гласовете на участниците. От вчера обаче за лидера на АТАКА не може да се гласува.У нас
· Лидер на Новото време ще защитава изнасилвачи
· Циганин преби съратник на АТАКА в Козлодуй
· Агенция “Фокус” наложи цензура върху вота за Волен Сидеров

По света
· И “Еърбъс” падна жертва на френските протести
· Ислямисти готвели атентати в Италия

Коментари
· Въпросът с базите бе решен преди 5 години
· Евросъюзът приема България и Румъния като второкласни членове

Икономика
· Лекари от цялата страна излязоха на едночасов протест
· “Екобулпак”: Задава се ценови шок на хляб, мляко и месо
Проф. Брюховецки, директор на клиниката “Нейровит” в Москва: Убеден съм, че Вера Кочовска ще построи храм на здравето

- Проф. Андрей Степанович, Вие сте един от първите учени, който е изследвал, научно обосновал и в този смисъл открил феномена Вера Кочовска за науката. Наистина ли никога преди това не сте срещали нещо подобно?
- Действително до този момент, когато срещнах Вера Кочавска, аз не се бях сблъсквал с подобен феномен. Вера Кочавска беше хоспитализирана в нашата клиника като редови пациент след инсулт и получаваше стандартно лечение по стандартния протокол. При провеждането на магнитно-резонансна томография в челната част на главата, а също и извън зоната на главата в областта на тила и малкия мозък, нашите специалисти, дълги години занимавали се с описание на магнитнорезонансни томографски (МРТ) снимки забелязаха странно просветване. Първоначално ние сметнахме тези изменения за артефект, обаче при повторното изследване електромагнитното поле, изявено в проекцията на главата на Вера Кочовска, се отбелязваше постоянно. Ние не сме склонни да приемем този феномен като трето око, ние даже не се наемаме да анализираме този феномен. Само констатирахме факта и го протоколирахме.