"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 153 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 12/04/2006
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Според полицаи и роднини: Висши ченгета извели зад граница убийците на сестрите


Убийците на Хриси и Роси Белнейски са били прехвърлени в чужбина и най-вероятно са в Испания или в Италия, съобщи за в. "Атака" източник от РДВР в Пазарджик, пожелал анонимност. Тази версия бе потвърдена вчера и от роднините на зверски изнасилените и убити с камъни момичета от Пазарджик.У нас
· Висши ченгета извели зад граница убийците на сестрите
· Станишев: Ако ревизираме предишното правителство ще катурнем коалицията

По света
· Сръбската армия изпратена да се бори с наводненията
· Проди се обяви за победител на изборите

Коментари
· Одържавената престъпност контролира икономиката на България

Икономика
· Видин и Силистра се готвят за евакуация
· НЕК отделя преносната мрежа в дъщерно дружество
Ненчо Ненов, председател на Общобългарското сдружение за защита на нацията и държавата: МВР изпълнява мръсни поръчки

- Г-н Ненов, като комендант на СДС в зората на демокрацията вие, често сте се сблъсквал с методите на работа на МВР. По какво се различават те от днешна гледна точка?
- Тази машина МВР, която работи в България, и преди 10-ти, и сега, има едни и същи методи. И тогава, и сега министерството изпълнява твърде мръсни видове поръчки. Например, неутрализирането на враговете на политическата класа, която управлява в момента. Преди 10-ти неудобните хора се неутрализираха от мафията - тогава външната мафия. Тя беше под контрола на нашите служби, които се занимаваха с терористичните организации по света - говоря за Сиви вълци и др., които България подпомагаше финансово и с подготовка. Даже имаше подготовка на терористи в България. Доста лагери се занимаваха с обучаването им. В България е завършил дори Моамар Кадафи, който говори добре български. Обучаван е в една такава школа в Суходол, официално се води като школа на Строителни войски. След пожара на партийния дом нашите тайни полицейски служби изнесоха цялата информация в Съветския съюз, в Израел. Но вината се хвърли върху българския народ и изгряващата опозиция СДС. Вървя в тази последователност, за да ви кажа, че тогава имаше оперативни групи, които по наши непотвърдени сведения, по-късно са били възстановени.