"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 193 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 26/05/2006
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

По милиард годишно прибира дървената мафия


Горската мафия изгори колата на зам.-шефката на Държавното лесничейство в Ихтиман Диана Костова, съобщиха от общинския сбор на АТАКА в града. Инцидентът станал в 4.30 часа в сряда.  Напълно е изгорял лекият автомобил "Фолксваген Голф", купен преди три седмици от Костова и съпруга є. Колата била паркирана в двора на лесничейството.У нас
· Удължават с два месеца разследването “Белнейски”
· АТАКА с подписка срещу воя на имама в столичната джамия

По света
· Разследват за корупция шефа на Конгреса в САЩ
· Русия загрижена от членството на България в Евросъюза

Коментари
· Кого пази главният прокурор?

Икономика
· Фирма завлече инвалид с 3038 лева
· EVN уволнява енергетици в Кърджали
Композиторът Хайгашод Агасян: Парламентът се покри с позор
Нашите народи са гонени, клани, тормозени. Управляващите искат да изтрият част от българската история

- Г-н Агасян, как се чувствате след гласуването н парламента на декларацията на АТАКА за осъждането на турския геноцид над арменския народ?
- Това, което ще кажа, е от името на моето семейство. Ще споделя това, което изживяваме всички арменци, които живеем в България. Това, което видяхме в парламента, е повече от болка и огорчение. Едно позорно гласуване за нещо, което не е очевадна, а  историческа истина. Тези, които бяха против признаването на арменския геноцид от управляващото мнозинство на БСП, НДСВ и ДПС не могат да изтрият историческата истина, онова което е станало преди 91 години, а преди това многократно през вековете. Те просто искат да изтрият част от българската история. Защото няма по-близък народ за арменския от българския и обратно. Защото имаме еднаква историческа съдба от хилядолетия насам - народи, които са гонени, клани, тормозени.