"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 221 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 26/06/2006
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

12 цигани смляха от бой трима младежи


Северозападна България в района на Мездра и околните села пропищя от безчинствата на племенници и роднини на депутата от БСП - циганинът Тома Томов. Това заяви пред "Атака" Деян Ценов, който преди дни е бил пребит от банда развилнели се цигани в дискотека заедно с още двама свои приятели.
На 17 юни към два часа през нощта в дискотеката "Алкасар", която се намира в центъра на село Моравица, край Мездра, нахлули 12 цигани и започнали да раздават шамари и ритници на присъстващите, твърди Ценов. Биячите били племенници и роднини на червения депутат от този район Тома Томов и никой от властта не смеел с пръст да ги пипне. Тумбата се нахвърлила без повод и причина върху трима младежи - Деян Ценов, Данаил Вутов и Светослав Левашки, които танцували на дансинга. Нападателите извадили пистолети и ги насочили към главата на Светослав.


У нас
· Спецченгетата на Румен П. не знаели, че ДНК-проби пътуват за Лондон
· Три чувала листовки срещу АТАКА на балотажа в Пещера

По света
· Австрийските националисти притеснени от нашите цигани
· Местят Виктор Емануил от апартамента в Рим

Коментари
· Финални акорди на шпионския сериал “Досиета '2006”
· Редно е царят да си смени чипа

Икономика
· Парното в София скача с над 6%
· Забраняват фереджетата в училище, ДПС е против
Васил Атанасов, новоизбраният кмет на Белово, подкрепян от АТАКА: Келти и траки оформят древната култура на Белово
Спечелих с 1710 гласа преднина. Общинската избирателна комисия обаче отказва да се събере и да ме въведе в длъжност

- Да ви честитя победата, г-н Атанасов. Спечелихте изборите за кмет на Белово с убедителна преднина. Защо Общинската избирателна комисия не обяви официално избора ви?
- Спечелих с 1710 гласа преднина. Общинската избирателна комисия обаче отказва да се събере и да ме въведе в длъжност. Тя е от 9 души: председателят е от ОДС, двама са от БСП, четирима от НДСВ, 1 от отдавна забравената НИЕ, двама са земеделци. Комисията е създадена за редовните избори през 2003 г. и, въпреки че политическата реалност сега е съвсем друга, съставът й не е променен. Четирима от членовете й: от НДСВ и НИЕ се крият, а по закон и 1 да отсъства, не може да се състави протокол за избор на кмет. Изборът се признава за действителен, ако 5 са подписали.