"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 234 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 11/07/2006
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Полицията: Трибагрениците са в нарушение на реда, зурните не са


Петият балкански фестивал за турски фолклор в Кърджали вчера стана, причина полицията в града отново да провокира скандали с представители на АТАКА.
Участниците не дойдоха на обявеното в 10 часа откриване. Единствените, които присъстваха на пл. "Освобождение", бяха симпатизантите и членовете на партия АТАКА, граждани на Кърджали и местни журналисти и фоторепортери. Усилено присъствие имаше и от представители на Районното полицейско управление. Симпатизантите и членовете на АТАКА носеха множество национални трибагреници. За масовия протест срещу Петия балканския фестивал за турски фолклорУ нас
· Удължават за последно разследването “Белнейски”
· МВнР спечели дело срещу гражданин, попитал за закланите в Ирак шофьори

По света
· Черен ден за самолети в Русия и Пакистан
· Отвлеченият израелски войник бил жив

Коментари
· Първанов и Борисов - сиамските близнаци на олигархията

Икономика
· Болница призна фалит, лекарите без заплати
Десислав Чуколов, депутат от АТАКА: Ще питаме народа кого иска за президент
Цялостната политика на държавата е в полза на международните гиганти, а не в полза на българския бюджет

- Г-н Чуколов, какво е доверието в АТАКА сега - на избирателите, сред които вие много често пътувате, и онова, което отчитат агенциите?
- Агенциите с готовност регистрират спадовете на доверието в нас, а когато се качва - мълчат.  НЦИОМ не прави изследвания, въпреки че трябва да се грижи за това редовно. Оправдава се с някакви нелепи аргументи от сорта на това, че нямали бюджет и т.н. Факт е, че социологическите изследвания в България се правят избирателно, но гражданите не са глупави - вече са наясно и не вярват на тези агенции. Отворените изследвания, в които хората пряко могат да гласуват в електронни агенции и сайтове сочат смазваща преднина на нашата партия по доверие, спрямо другите политически сили. Например във "Всеки ден" Волен Сидеров водеше двойно пред Георги Първанов, но това изследване беше скрито от собствениците на сайта. Това, което виждам като пътувам в страната е, че хората продължават да ни поддържат така, както и преди. Въпреки неистовите усилия на всички останали партии и държавни властови институции да ни очернят. Българите са лъгани дълги години, но могат да отсеят зърното от плявата. Виждат ясно, че при нас, националистите, не става въпрос за лъжеполитика, а за реалности. Факт е, че на нашите срещи в цялата страна идват българи, турци, арменци. Имаме молби за членство и от цигани. Очевидно хората не са се вързали на активните мероприятия срещу нас, които целяха да ни очернят и смажат. АТАКА не е против а за България и българите.