"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 247 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 26/07/2006
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

US-МИСИЯ У НАС ГОТВИ ВОЕННИ УДАРИ


След мъглявите обяснения на правителството около договора за американските бази у нас, държавните институции отново потънаха в странно мълчание. Само от време на време на медиите се подхвърля откъслечна информация за подготовката на анекси към споразумението, без да се дава публичност на съдържанието им. Напълно в стила на кабинета "Станишев", възприел политиката на тайна дипломация, укривайки от обществото онова, което върши зад гърба му. А тъкмо анексите към договора за базите съдържат истината - явно неудобна за управляващите и неизгодна за страната.
Преди няколко дни в София се състоя среща между шефа на генералния щаб - генерал Златан Стойков и началника на сухопътните войски на САЩ в Европа - генерал Дейвид МакКиернън. Подробностите около разговора също бяха забулени в мъгла. Стана ясно само, че по инициатива на Вашингтон у нас се създава съвместна тактическа военна мисия "Изток". Зад това название всъщност стоят все по-нарастващите апетити на САЩ към нашата територия, които не се задоволяват само с обявените три бази - "Граф Игнатиево", "Безмер" и "Ново село".У нас
· Самоубийците по пътищата се увеличават
· Македонският посланик: София отказа да ме приеме

По света
· По 100 цивилни загиват на ден в Ирак
· Венецуела и Беларус в стратегически съюз
· Съдят Райс и Ръмсфелд за войната в близкия изток

Коментари
· Служители на Кабил бракониерстват в ловните стопанства

Икономика
· Страната на бунт срещу боклука на София
· Проверяват “Макдоналдс” за деца наемници
Михран Бохосян:Съдебните дела срещу Сидеров са насочени срещу България
Юлияна Методиева от Хелзинкския комитет участва в политическа поръчка и спекулира с арменския си произход
- Господин Бохосян, напоследък тече едно целенасочено мероприятие срещу партия АТАКА и нейния лидер Волен Сидеров,  в основата на което стои Хелзинкският комитет и неговата представителка Юлияна Методиева. Наскоро тя излезе с интервю в един централен ежедневник. Обвиненията срещу Волен Сидеров пред Софийския районен съд бяха, че думите му предизвиквали етническо противопоставяне. В случая беше намесен и арменският народ. Как бихте коментирали случая с делото срещу Волен Сидеров?
- Мисля, че всичко това е подставена работа, инсинуация, подготвяна от някои политически сили, които целят да дискредитират пред обществото Волен Сидеров и в дадения случай - пред арменците. Може би това е предизвикано от факта, че единствено телевизия СКАТ подаде ръка на арменците и сложи пръст в нашата рана, свързана с геноцида, който се преживели нашите предци.