"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 258 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 9/08/2006
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Близък до Стоицев дознател заподозрян в убийството на Белнейски


Полицията работи по нова следа при разследването на зверското убийство на сестрите Христина (15) и Росица (18) Белнейски от Пазарджик. Телата на убитите девойки бяха намерени в местността Грамада между Пещера и Брацигово на 31 януари.
Отлично информирани източници, близки до продължаващото седми месец разследване потвърдиха, че сред заподозрените е дознател от РПУ в региона. Съпругата на заподозрения е от приближените на бившия началник на полицията в Пазарджик Жоро Стоицев. Името на евентуалния извършител се пази в редакцията на вестник "Атака", не го публикуваме, за да не попречим на разследването.
Според източника, вече е известен и съучастникът на изверга, убил зверски двете сестри. Той бил мохамеданин, син на имам в пазарджишко село.У нас
· Чиновниците се увеличили с 50 хиляди за 5 години
· Станишев назначи човек на Доган в Агенцията за младежта и спорта
· Борисов разтревожен, че Сретен Йосич е у нас

По света
· ДЪЩЕРЯТА НА ФИДЕЛ КАСТРО СТАНА ВОДЕЩА ПО СИ ЕН ЕН
· ДИПЛОМАТИЧЕСКА ВОЙНА МЕЖДУ ИЗРАЕЛ И ВЕНЕЦУЕЛА

Коментари
· ЦАРСКИТЕ ИМОТИ ИЛИ ПАДЕНИЕТО НА ЧЕРВЕНО-ЖЪЛТАТА ВЪРХУШКА

Икономика
· Астматици и епилептици обвиняват в дискриминация
· Кабинетът хариза магистрала “Люлин” на турски консорциум
Красимир Каракачанов, депутат, лидер на ВМРО: Кандидатурата на Беронов е с предизвестен крах
Издигането на ген. Петров за президент е хитряшки ход на БСП, която се страхува от националистите

- Г-н Каракачанов, защо не подкрепихте кандидатурата на Неделчо Беронов за президентския пост?
- Г-н Беронов е един достоен човек, добър юрист, достолепен на възраст. Но е заложник на бившето СДС и партиите, които се народиха от съюза в последствие. За 6 месеца ДСБ и ДП и СДС не можаха да намерят необходимия общ език, за да се търси и намери нормална, силна и избираема кандидатура. Иван Костов категорично не пожела личност, която не е свързана с него и не е негова номинация, да бъде предложена за кандидат президент. Костов и Праматарски отклониха зародилата се впоследствие идея на "Гергьовден" да бъде поканен на преговори и Бойко Борисов. Оказа се в един момент, че десните партии търсят какъвто и да е кандидат, за да излязат от полесражението по някакъв начин. Това не е достойно, разбира се. Защото да хвърлиш един 78-годишен човек в тази битка и да го превърнеш в заложник на неразбориите на някои десни лидери, натрупани през последните години, не е почтено. Кандидатурата на Беронов обрича кампанията на десните на провал. Превърнаха достойния съдия в параван, зад който крият своята безпомощност да намерят личност за президент. Затова ние отказахме да влезем в тази игра, която е с предизвестен крах. Не желаем да обиждаме личността на Беронов с подобни ниски заигравания, които са продукт на вътрешнопартийни комбинации.